fredag 31 juli 2009

Klart!!

Då var det klart! och resultatet syns här nedan. Det blev kanon! Efteråt firades det med öl, whiskey och cigarr ute på altanen.
Stort tack till mamma och pappa för ett kanon jobb! vi hade aldrig fått till det så bra utan er hjälp :) Pappa tar sig ett bloss :)


Bilder

Lite mer Bilder..
Mamma.
Pappa och Tommy firar med öl, whiskey och cigarr.Belöning fick dom såklart för ett bra jobb!
En platta öl till pappsen.
Och en pava Café vin till mammsen :)

Thea fyller "vecka" :D

Grattis till vår lilla gullgumma som blir 10 veckor idag/ikväll :)
Helt sjukt vad fort tiden går, 10 veckor.. Det är ju ett helt sommarlov liksom! känns som om hon föddes förra veckan.

Ny dag, nya äventyr! ^^

Så, nu har man vaknat till lite efter att ha blivit väckt av mammas meddelande om att dom var påväg upp. Så nu är golvläggningen i full gång igen, det blir klart idag :D Bara lister som ska målas samt smålister som ska spikas dit så är det helt finito.
Lägger upp lite bilder på det färdiga golvet senare :)

Har lagt till ett nytt litet verktyg på bloggen så nu kan man lägga till kommentarer direkt på sidan ungefär som en chatt :) samt lagt upp så att alla kommentarer från inläggen läggs upp i sidpanelen så att man inte missar dom. Verkar dock ta en stund innan den uppdateras.

Talar lite med Moa på msn, å vi har planerat in ett besök i Lindesberg på Pizzeria Milano.. MUMS! Så nu väntar bara att grabbarna våra ska vakna/sluta jobbet så ska vi uppdatera dom om våra planer för dagen ;) Det finns ingen återvändo!

Mors!

torsdag 30 juli 2009

Kantarelltur.



Var ut en sväng och letade lite KANTARELLER :) Hittade rätt så mycket iaf, gott gott! Å lilla Thea var såklart med, hon gillar skarpt att åka bil men efter ett tag tog hungern över och då är det inte ens roligt att åka bil längre ;) Som tur var så var vi påväg hem när gråtet började så hon behövde inte vänta allt för länge på kvällsmaten ;)


Nu är det dags för lite varma mackor och några avsnitt med "Kung av Queens".
Sen är det sängen för imorgon kommer mamma och pappa tidigt och ska göra klart golvläggningen :)
Var även iväg och köpte vit färg till golvlisterna så nu har vi lite att göra under dagarna framöver ;)

God natt!

regn..regn..regn..

Blev en pause från golvläggningen idag då min far skulle med arbetskamraterna på en flottfärd... i regnet? jaja.. ;) så det får bli imorgon som golvet blir klart. Tänkte försöka oss på att få dit listerna som ska vara bakom tv-bänken idag. Så att man kan flytta tillbaka tv'n å allt sånt och städa undan lite :) för just nu ser det så stökigt ut!

onsdag 29 juli 2009

Lite bilder

Thea fick sig ett litet bad såhär på kvällskvisten :) Förhoppningsvis blir hon trött
och somnar gott till kvällen, hon har varit lite kinkig nu med små magknip. Hoppas
att det ska gå över nu så att vi får sova ;)
Hon gillar verkligen att bada, hon ser dock lite smått förvånad ut på vissa bilder men
hon blir helt hypnotiserad av att få plaska runt i vattnet.
Efter badet blev det en "kanin-Thea" som låg och jollrade i sängen, hon har
blivit så duktig på att jollra! och det låter ju för sött alltså, blir bara mer å mer
ljud för var dag tycker jag.
Nu är det dags för sängen och lite serietittande ;)
Nedan följer lite bilder på badstunden, Enjoy!


Snart så.

Det lilla som är kvar att lägga, sen är det klart :D "Bara" att flytta tillbaka
alla möbler å sånt dit dom ska vara. Vardagsrummet är klart förutom
listerna som lär spikas dit.






Mmmm

Grillardags med Moa & Andreas :D mumma!

Vardagsrummet är nu klart samt halva hallen, så det är inte långt kvar nu. Men sista biten läggs antingen imorgon eller på fredag.

Återkommer med bilder senare.

Håller koll :)



Lilla Thea håller koll så att allt går rätt till ;)







Uppdatering..

Vardagsrummet snart klart :)


gäsp..

Då var det dags igen, klockan 10.00 kom ett meddelande om att mamma och pappa var påväg. Så nu är golvläggningen i full gång igen.
Som tur var så blev jag bara väckt av Thea en gång för matning och det var inte fören klockan 5.30 på morgonen, så jag har fått sovit rätt så bra :) SKÖNT!
Återkommer senare med lite bilder och så.

Mors!

tisdag 28 juli 2009

Trött liten tjej

Hon älskar att bli buren av pappsen på det här sättet, och efter en stunds
bärande idag så fick vi syn på att hon hade somnat ^^ såg för sött ut.

Det tar sig ^^

Det kommer bli så bra!!

Golvläggardags!

Pappa har påbörjat "golvläggningen"! :)
Sedan kommer några bilder som
jag tog för att visa hur golvet såg ut
förut, så man kan jämföra med
slutresultatet ;)










Kommentarer.

Nu har jag fixat så att vem som helst kan kommentera, såg att man var tvungen att vara registrerad användare för att göra det tidigare. Men nu kan vem som helst göra det som sagt :)

måndag 27 juli 2009

Nya Datorn!


Här kommer en liten bild på skönheten ;) Kanske inte så lätt att se men den är charmig iaf, och man ser ju färgen :)

Brinnande Plånbok ^^

Sådär! då har man spenderat pengar igen, alltid lika roligt ^^
Dagen började med att jag for iväg till XL-Bygg och kollade ifall vårat golv hade kommit, vilket det hade! Beställde nytt laminat golv till hallen och vardagsrummet här för någon vecka sedan och har väntat ivrigt på att det ska komma. Det är av märket Tarkett, färgen/sorten heter Eden Old World tror jag. Det är iaf en sorts valnöt. Blir nog kanon!
Så när Tommy slutade jobbet så åkte vi bort och hämtade hem golvet, så nu ligger det här och bara väntar på att läggas :) bilder kommer sen!

Efter detta så bar det iväg mot Örebro, lilla Thea fick dock inte följa med denna gång. Mamma och pappa var barnvakt åt henne, men det blev ändå bara en snabb visit till Örebro då jag visste precis vad jag ville ha och vi fann det på första affären vi var till (OnOff). En Mini-PC blev det ju då såklart. Modell - Asus eee pc 1000HE i rosa! kanon fin, jag är helnöjd! so far so good så att säga ;) Blir nog perfekt att använda den här som en liten mediaburk där jag kan ha alla mina bilder tagna från mobilen och kameran samt använda den som en liten surf/blogg maskin ;)

Så nu sitter jag och inviger denna lilla skönhet i vardagsrummet medans Tommy sitter och spelar Playstation och Thea snällt sover bredvid honom i soffan :)
Tänkte jag skulle hämta mobilen om en stund och knäppa ett kort på den lilla datorn som jag kan lägga upp här sen. Sen är det "bara" att föra över alla mina bilder till den också som jag har på min stationära dator samt mobiltelefon/kameran.. Men det får nog bli morgondagens jobb ;)

söndag 26 juli 2009

Mat!

Då har Moa och Andreas varit här en sväng, vi beställde mat från RS pizzeria. Kebabrulle special med mild sås blev det för mig och till min stora besvikelse så smakade det FAN av den >.<>
Så matlusten försvann och nu sitter vi och rensar kantareller istället..
Sen blir det väl sovdags tidigt, Tommy ska upp tidigt och gå förmiddagsskift denna vecka.
Thea har magknip (eller mildare kolikbesvär) så förhoppningsvis så somnar hon någorlunda snabbt sen när vi lägger henne.

God natt!

Uttråkad..
Sitter vid datorn och kollar på olika sorters mini-pc eller netbooks som dom också kallas. Har fastnat lite för Asus eee pc 1000he, men det finns ju så satans många olika sorter i "eee" serien så jag är lite smått förvirrad över vilken som är den nyaste och bästa av dom ;)Tommy ligger uppe och sover bredvid Thea, helt slutkörd efter att ha gjort ett förmiddagsskift. Var lite inne på att åka till Ludvika en sväng och kolla elgigantens utbud av netbooks men den idén röstade Tommy snabbt bort *sucka*Så får hoppas på att det kanske blir en tripp någonstans imorgon, då har jag ju iaf fått föräldrapenning ;DÅterkommer kanske senare, ska försöka hitta på någonting att underhålla mig mer.

Prova på!

Jahapp, då har man gjort ännu en blogg. Redan skapat en på blogg.se men tänkte prova på denna sida också då det verkar lättare att ändra själva utseendet på bloggen här :)