onsdag 31 mars 2010

Hamburgesas och annat roligt..

Lång tid mellan inläggen nu igen, jag är urkass.
I helgen var det lugnt iaf, kollade på The Fourth Kind. Otroligt obehaglig film alltså, ush! hade svårt att sova flera nätter. Sen har Tim varit här och spelat Final Fantasy under dagarna, och Tommy har gått eftermiddagsskift. Så jag har haft sällskap om dagarna iaf :) I like! Sen igår så kom Mats hit med datorn och vi gottade i oss isterbandsröra och spelade lite. Trevligt trevligt!
Idag så ska vi göra i ordning sånna där smarriga hamburgare med brödet doppat i ägg och stekt. Sååå gott! Bilder kommer sen ;)
Annars blir det väl datorspelande idag, och kanske lite Final Fantasy sen när Thea vaknar från middagsluren. Moa, Andreas och Junie har varit här en sväng idag och hälsat på :) Hon har blivit såå stor, Junie. Helt sjukt.
Tommy tog Thea i morse när hon vaknade så jag fick sovmorgon, två sovmornar i rad var INTE dumt alltså men imorgon är det min tur. Jag är så värdelöst på att gå upp tidigt, blir som en zombie. Jag är sååå hungrig nu så det känns som att jag ska dö av svält snart, så jag ska ta och skynda på Tim lite här så att vi kan åka och handla lite.
Ojoj! Sen har jag fått inbetalningskortet till Guldflugan också :D Det är klubben vi är med i så vi kan flugfiska i vår, och då slog det mig att det är ju faktiskt knappt 2 månader kvar tills det är dags! Jag är såå fiskesugen nu alltså. Vill att det ska bli Maj nu så att vi kan börja åka och fiska/grilla, har mycket att ta igen där. Förra året var jag så höggravid så det blev inge flugfiske alls för min del, jag skötte grillen då istället ;) Så i år ska jag minsann rycka upp lite regnbågar :D

Nu måste vi iväg och handla innan jag stupar. Jag återkommer senare med lite bilder :) Tänkte jag skulle knäppa lite LAN bilder och annat roligt, är såå nöjd med nya kameran! Den är verkligen grym.

Tjohej!

lördag 27 mars 2010

30 års firande och invigning av kamera.

Sitter just nu i soffan och jäser. Kollar på när Tim spelar Final Fantasy XIII. Har varit hemma hos Britt-Marie och Toni och firat Torbjörn som fyllde 30 år igår. Massvis med smörgåstårta och gräddtårta blidde det så nu är man proppmätt! Men det var smarrigt ;)
Igår fick jag min superfina kamera, är såå nöjd med både den och hörlurarna, kanonbra köp helt enkelt :) Ska lägga till lite bilder som jag tagit med nya kameran.




Senare idag så kommer nog Mats hit med datorn, sen skulle nog Tim åka och hämta sin dator också så startar vi upp vårat "påsk-LAN" ^^ Roligt roligt, är så kallt och trist nere i källaren nu så det blir bra med lite dataspelande och roligt folk som värmer upp lite ;) Har fått med oss jättemycket tårta hem nu också, så nu lär väl ingen gå hungrig på ett tag. Hur som helst så kan jag starkt rekommendera både kameran och hörlurarna. Riktigt bra köp alltså, dom kostar lite extra men dom är värda varenda krona.

fredag 26 mars 2010

Tandborstning

Var till Örebro igår med Moa och shoppade :) Vi var förbi vid IKEA, Chilli, Babyproffsen, och sen mariebergs centrum. Hade kanonroligt och hittade mycket fint :) bland annat denna fina tandborste till Thea som hon faktiskt verkar gilla ^^

För övrigt så köpte jag massvis med småprylar, bra att ha saker och kläder åt Thea. Sen fick jag hem mina nya hörlurar igår och herregud säger jag bara.. 10/10 poäng utan en tvekan, är nog kanske dom bästa hörlurarna jag någonsin lyssnat i. Eller rättare sagt, dom är dom bästa. Ljudet är helt klockrent, dom sitter skitskönt och extrafinesserna är roliga ^^ Jag är 100% nöjd med köpet, dom är värda varenda krona. Idag får jag antagligen min nya kamera också :D Det ska bli sååå kul! Jag är så förväntansfull, ska bli så spännande att prova. Känner mig så nöjd med allt nu så det känns som att det kommer dröja ett tag nu innan jag får för mig att köpa något nytt dyrt. Vi ändrade om lite också så att kameran får jag av Tommy i födelsedagspresent och hörlurarna köper jag själv :) Så, tack älskling!

Nu ska jag greja lite och leka med Thea. Återkommer sen :)
Tjohej.

onsdag 24 mars 2010

Oh Yes! Igen!


Nu är även denna vackra skapelse beställd. 14,2MP 10x Optisk zoom, världens minsta kamera i sin klass. Den verkar helt sjukt bra! Filmar i 720p med stereoljud, så förhoppningsvis kan jag skippa filmkamera sen och filma alla fina "Thea moments" med denna :) Det ska tydligen bli riktigt bra filmer från den.
Nu går jag som på moln! Älskar att beställa hem massa saker ^^ särskillt tekniska grejer. Det kommer bli såååå bra!

Oh Yes!!

Mina hörlurar är redan skickade! *Happy face*
Så det blev bra mycket tidigare än vad jag hade väntat mig :D Fantastiskt roligt^^

Ursinnig Bebis.

Huuu vilken dag det var igår, jag var helt färdig på kvällen. Det kom massvis med folk, fler än jag hade räknat med men det var bara roligt :D
Vi hade två smörgås tårtor (min med skaldjur och sen britt-maries utan skaldjur) samt en gräddtårta av choklad och banan. Det var såå smarrigt. Jag är helnöjd med dagen! Stort tack för alla fina presenter och till alla som var här och gratulerade mig :)
På kvällen spelades det lite Final fantasy och sen blev det en ganska tidig kväll mot när vi annars brukar lägga oss. Thea var dock ett monster i natt, minst sagt. Hon vägrade äta helt och åt inte en droppe av mig på hela natten, det skulle ju låta bra om det inte vore för att hon var tvärilsken och skrek sig hes i timmar. Hon var otröstbar helt enkelt. Skitjobbigt...
Så man är rätt så sliten idag kan jag säga. Hoppas verkligen att hon sover bättre i natt.
Nu kom Tommy precis hem från jobbet, han ser lagom trött ut ;)
Ikväll ska Tim kanske komma förbi och spela lite Final Fantasy, sen kanske Mats kommer bort en sväng efter jobbet också.
Har beställt ett par nya hörlurar, som jag ska få i present av Tommy :D Dom har fått såå bra betyg överallt så det ska bli riktigt spännande. Dom har inte kommit ut en i Sverige verkar det som , tror att dom släpps sista Mars så jag hoppas på att jag ska få dom före påsk iaf :)

Nu ska jag vara lite social med den trötte herrn här bredvid. Men jag återkommer kanske senare annars imorgon :)
Tjohej!

tisdag 23 mars 2010

Mmm


Var bara tvungen att lägga upp en bild på skapelsen. Det ska bli så gott imorgon! Nu ska jag sova, god natt.

måndag 22 mars 2010

Då börjas det.


Smörgåstårtedags!

10 månaders tjejen.

Idag blir Thea 10 månader! Stora tjejen :D Så stort GRATTIS till henne ^^ tiden går för fort ibland alltså.. Men det är roligt också, hon lär sig så mycket! Det ska bli så roligt att få lära henne allt man kan och visa henne alla vackra platser som man sett. Jag ser så mycket fram emot sommaren nu, med fiske, svampplockning, skogspromenader, badning och grillning! och allt annat :) för att inte tala om värmen. Är såå less på det vita möglet nu, urk! Hit med våren nu.

Lanet är över också, igår kväll så packades alla datorer ihop. Det känns väldigt tomt kan jag säga, man har blivit så van att ha massa folk runt sig nu. Till påsk ska vi ta ett litet lan igen dock ;) så det blir inte så lång tid innan det är dags igen.
Idag har vi städat och åter städat, är klara med vardagsrummet nu men källaren och köket är kvar så vi får väl göra ett ryck nu snart igen. Vi tar igen oss lite nu medans Thea sover middag. Sen ska Tommy snart iväg och handla hem ingredienser till smörgåstårta, för imorgon fyller jag 25 :D så då ska vi trycka i oss massvis med tårta och fika med släkt och vänner. Ska bli kanonroligt. Har fortfarande kvar min jävla nackspärr, den är verkligen envis den här gången. Aldrig varit med om att det suttit i längre än ett par dagar men nu har det hållt i sig i nästan en vecka.. Det är självklart bättre nu än vad det var i början men jag känner fortfarande av det, så det är lika bra Tommy stannar hemma imorgon också så att jag får vila upp ordentligt, så att inte skiten kommer tillbaka igen på en gång. Lilltjejen börjar ju väga en del nu så det är tungt att bära runt på henne när man har ont.
Vi avslutade lanet igår med supergod mat, det blev Fajitas! Smarr! Sen provade jag Refried beans till också som dom fått in på ICA, det var skitgott att ha i så det kommer jag lätt att köpa flera gånger. Synd bara att det var så lite i en burk, men är man två så räcker det gott och väl.
Thea börjar bli väldigt duktig på att stå upp nu, hon behöver fortfarande hålla i sig i saker men hon är väldigt säker och stadig numera. Inte alls lika ofta som hon rasar och slår sig längre, men det blir väl sen när hon ska försöka stå upp utan stöd. Sen har hon lärt sig att vinka också :) och den lilla tanden växer så det knakar tycker jag, den är sååå vass! man börjar se att den sticker upp lite nu. Hon är dock fortfarande inte så duktig på att tugga, det kommer mer och mer men man får verkligen hålla ett öga på henne när hon äter skorpa eller liknande så att hon inte får i sig en för stor bit för hon är duktig på att bita av saker men sen verkar hon inte riktigt veta hur hon ska göra. Det går bra att amma trots den lilla tanden, hon äter inte alls lika ofta längre på nätterna som hon gjorde förut. Nu äter hon 2 ggr per natt, en gång vid 2 tiden och sen en gång på morgonen runt 7. Det känns helt ok faktiskt, så länge som hon inte vaknar varannan timme som hon gjorde förut så kan hon få äta lite på natten. 2 gånger per natt är inte så jobbigt.
Har knäppt en hel del kort den sista tiden som jag tänkt lägga upp, men nu när ja skriver så sitter telefonen självklart på laddning i köket och jag har inte lagt in några bilder på datorn än så det får väl vänta med det.
Just nu sitter vi och slappar lite i soffan, Tommy spelar lite Megaman 10 och jag gör inget särskillt. Ska snart skriva ett meddelande till Tim och se om han är vaken så att vi kan fortsätta spela lite Final Fantasy 13 :)
Men nu ska jag återgå till slappandet ett tag till innan Thea vaknar.
Hej sålänge!

fredag 19 mars 2010

Nattuggla.

Skittrött, och nackspärren från helvetet. Har haft Tommy hemma dessa dagar då jag är lite smått handikappad av min nacke för tillfället. Hoppas verkligen att det ger med sig snart. Annars om dagarna så har vi tagit det lugnt, tittat på lite Big Bang Theory, kollat på när Tim spelat Final Fantasy XIII samt spelat lite WoW emellan åt.
Fick hem den där lampan med vaggvisa i åt Thea idag, som jag talat om tidigare. Den var ett rent fiasko, ska nog skickas tillbaka snarast. Den funkar knappt, den ska ju snurra och lysa upp bilder i taket men för det första så ser man knappt bilderna om man inte håller själva lampan väldigt nära taket då och för det andra så kärvar den sig när den ska snurra och spela. Så musiken stannar efter några sekunder heela tiden och så får man vara där och skruva lite för att den ska starta igen. Så jag tänker inte slänga 400:- (inkl. Frakt) för nånting som knappt funkar, mycket missnöjd :(

Så vi får försöka hitta nå annat roligt åt henne, för nu känns det som om det var evigheter sen som vi köpte nånting åt henne. Har förvisso haft diverse monsterräkningar som försvårat det hela en aning men den här månaden hoppas jag kunna avvara en leksak eller någe roligt åt lillstumpan.
Fy tusan, klockan är 2 på natten så jag ska nog ta och lägga mig och sova istället för att sitta här och glo, ville bara skriva lite för att uppdatera. Var ju några dagar sen sist *skäms*
Men nu på söndag så ÄR lanet slut, så efter de så ska jag bli duktigare.
Tänkte kanske ta en tur till Klacken och bada med Thea nästa vecka, hon har fått fina badbyxor från farmor som bara måste testas :) Det blir roligt, hoppas jag kommer iväg. Är lite läskigt samtidigt, aldrig varit iväg och badat med Thea sådär så det känns lite oroligt på nå vis. Men det kommer säkert bli skitkul.
Imorgon ska vi spela Final fantasy XIII och lite WoW och förhoppningsvis käka nå smarrigt :) Vi tillagade Symöteslåda häromdagen till grabbarna, det blev väldigt populärt ^^ Så det var roligt.

Nu ska jag sova!
God natt och sov gott.
Kram.

måndag 15 mars 2010

MiniLAN blev MegaLAN

Sitter och spelar lite i källaren i vanlig ordning :) Lanet slutade inte som planerat riktigt ^^ idag kom Mats förbi med sin dator så vi fortsätter väl en vecka till :p
Det lilla minilanet slutade i ett megalan. Men det är bara roligt.
Tommy är hemma fortfarande från jobbet, han har ont i sin häl :/ Kan vara sån där hälsporre han fått, det har dock blivit lite bättre nu men han blir hemma imorgon med. Inte mig emot, jag hatar när han går eftermiddagsskift så :)
Idag har jag och Tommy tillagat Ungersk gryta, det blev väldigt populärt bland killarna. 2 STORA ugnsformer gick åt ^^ Men det är bara roligt, kul å laga god mat.
Thea har vänt rätt dygnen nu också, vi har tagit bort en sovstund för henne nu också så nu sover hon bara sin middagslur under dagen och så är hon sen vaken fram till runt sju-åtta och då är det kvällsmat sen sängen :) Går skitbra, bara bra att hon inte sover bort hela dagarna längre, det blir så mycket bättre med frukost och allt då. Sen har jag ju möjlighet numera att kunna gå till kyrkis, förut när hon vaknade halv 11 så var det inte så lätt att komma iväg till nånting. Men nu vaknar hon halv nio kanske så det är perfa :)
Jobbigt när en annan lägger sig mitt i natten dock men det är ju valfritt. Har fortfarande inte fått bort hennes nattamning dock, medans vi är vakna och hon ligger själv däruppe och sover så äter hon inte. Då vaknar hon inte förns runt 3-4 och vill ha mat, men ligger vi däruppe så vaknar hon mycket oftare och vägrar somna om förns hon fått. Men det har minskat iaf, förut var det ju tokofta som hon ville ha mat och nu är det runt 2ggr per natt. Så det går ju iaf.
Om hon inte slutar helt sen så får vi väl prova att jag sover borta några nätter.

Idag var det lönedag också :D Tommys lön dvs. Väldigt välbehövligt! vi hade verkligen tvärslut på pengar.. Jag hatar när det blir så, men nu finns det pengar på kontot igen och det är sååå skönt. Ska handla lite kläder åt Thea den här månaden tänkte jag, hon behöver verkligen nytt nu och jag har inte handlat åt henne på evigheter så det ska bli kul. Dom flesta kläder hon har är ju upp till 68 och hon börjar använda mer och mer 74 nu så. Så ska väl ta en tur till antingen Örebro eller Ludvika sen när jag fått pengar. Hon har varit på så otroligt bra humör de senaste dagarna också! bara lite smågrinig när hon är uttråkad, hungrig eller trött och så är det ju med oss alla så inget konstigt där :) Verkligen skönt med en glad bebis. Hon äter också så otroligt mycket nu, jag är helt förundrad över hur allt får plats. Idag slog hon nytt ätrekord, i morse så åt hon 400g sammanlagt. 200g varm mat och 200g efterrätt och sen en skorpa på det. Det är ju liksom nästan lika mycket som en annan får i sig! Förstår inte.. Den lilla lilla människan måste ha en magkapacitet utöver det vanliga :p

Nu ska jag återgå till att spela och leka med grabbarna. Men jag återkommer imorgon :)
God natt och sov gott!
Kram.

fredag 12 mars 2010

Friday!

Ja, jag vet. Jag är nog sämst i världen på att blogga just nu. Men det är verkligen svårt att hinna med om dagarna när man har lan. Så det blir bättre nästa vecka :)
Sitter just nu nere i källaren, det är bara Tommy och jag än så länge. De andra sover nog skulle jag tro. Thea sover för fullt iaf, hon väckte oss klockan 9 men Tommy gick ner med henne och lekte lite samt gav henne frukost. Sen vid elva gick dom upp igen och så somnade Thea igen och har inte vaknat sen dess. Ska snart ringa och väcka Tim, sen blir det väl lite Final Fantasy XIII med frukost och så :) Senare ska vi spela lite WoW i vanlig ordning.
Har slut på pengar nu också till på måndag, det känns lite surt. Men det får gå ändå, har iaf handlat hem så att Thea har så hon klarar sig, känns som det är det viktigaste just nu.
Har börjat läsa en bok också, det är en fantasy boksom handlar om warcraft. Nördigt, jag veeet! men den är verkligen skitbra, om man bortser från att dom gjort ett spel av boken så är det inte lika nördigt ^^ Den heter iaf "The Well Of Eternity" och det är Rickard A. Knaak som skrivit den, det är den första boken i triologin som heter War of the Ancients. Den är på engelska så ibland sitter man där och kollar på ett ord som man aldrig någonsin hört talas om förut ^^ men så kan det vara, annars är den väldigt lättläst. För de som gillar fantasy böcker så är den nog nästan ett måste, den är verkligen grym. De borde verkligen göra en film av den.

Nämen, nu ser jag i babymonitorn att lillfisan har vaknat till. ska strax gå upp och hämta henne och sen ska vi ringa till Tim. Så annars idag ska vi nog inte göra något speciellt, det blir väl spela, umgås, äta god mat och ha roligt :)
Jag kommer sakna alla sen när dom åker hem med datorerna igen, det kommer verkligen bli tomt.
Nu ska jag gå upp och hämta snuttan.
Tjohej, trevlig helg :)

tisdag 9 mars 2010

Trött trött trött

Jag är fantastiskt trött just nu, det är tungt att gå upp halv nio när man inte somnat förns tre. Har precis gett Thea frukost och sitter just nu och bara längtar efter att få sova en stund till, får se hur det blir med det. Ska strax gå in till vardagsrummet och låta henne leka av sig lite först å främst. Fy sjutton vad trött jag är.
Trodde lite att Tommy skulle vara hemma idag från jobbet också då han hade väldigt ont i hälen igår, men han har inte dykit upp än så jag antar att det blev bättre. Annars hade han kunnat tagit Thea så kunde jag sova en stund till ^^ Men men, man får kämpa på. Till slut får jag sova iaf. Talade lite med Moa nyss, tänkte gå på promenad med vagnarna men sen kom jag precis på att vår vagn inte är hemma. Konstigt, när den är hemma så går vi inte ut men varje gång den inte är det så behövs den. Så det får bli en annan dag, tänkte försöka få hem den idag så vi kan gå till kyrkis imorgon. Om Thea vaknar samma tid dvs, annars sover jag så länge jag bara kan ^^
Igår skottade killarna av altantaket, trodde lätt att någon skulle rasa ner eller halka och slå sig. Men det gick ^^ Så det var ju kanonbra, det började bli ett riktigt lager med snö där så. Idag tänkte jag försöka tvätta en hel del, får se hur mycket jag orkar med men det skulle iaf behövas minst ett par maskiner.
Jag är helt stirrig, kommer inte på något mer att skriva. Jag får återkomma senare helt enkelt.
Tjohej.

torsdag 4 mars 2010

Hamburgesa

Sitter framför burken i källaren i vanlig ordning och blippar lite. Ska strax hoppa in i spelet igen. Vi har nyss klämt i oss supersmarriga hamburgare :) Hade stekt äggdoppade formfranskor och färska hamburgare och massvis med sallad och dressingar att välja på, det blev fantastiskt gott. Synd bara att det är så mättande när man gör sådär med brödet, så här fick jag i mig nääästan en hel ^^ Igår natt så åt Thea bara 1 gång! Det var helt klockrent bra, natten innan var hon väldigt ilsken och ledsen. Jag gick aldrig upp alls då under natten, Tommy gick upp en gång och höll på att trösta henne i säkert en timme eller nå, till slut så somnade hon. Men i natten som var så lyckades hon somna om av sig själv :D Hoppas det fortsätter så.
Idag har hon varit hos farmor ända sen imorse, så att jag och Tommy fick sova ut lite. Det var behövligt, vi sov till halv två! Men ååh vad skönt det var. Nu är hon hemma igen iaf, har precis lagt henne. Så vi får se när hon vaknar igen, om hon bara sover en kort stund så får hon lite kräm till kvällsmat tänkte jag annars så får hon sova för natten.Razermusen jag köpte förut förresten är jag helt nöjd med. Den är otroligt bra :) Jag kan starkt rekommendera den, särskillt till de som spelar WoW. Visst tar det en liten stund att vänja sig med alla knapparna på sidan men när man väl vant sig och i kombination med addonen som hör till så känns den oslagbar faktiskt.
Fick hem paket från Ellos idag, jag blir bara besviken på dom. Beställde ju ett pack med bodys, ett par strumpbyxor och en special lampa med vaggvisor i. Lampan visste jag att den var slut men allt annat fanns när jag beställde. Men nu när dom tagit sån tid på sig att skicka grejerna så har även body packet tagit slut. Så jag fick bara hem ett par strumpbyxor :(
Men man får väl vara glad för det lilla, strumpbyxor går åt.
Undra när man ska försöka börja borsta på den lilla tanden som är påväg förresten? Det sägs ju att man ska borsta tänderna så fort dom får dom men ska vi vänta till den växt upp helt eller ska man börja redan när den är pytteliten? Jag får läsa på lite mer och se.Vi vägde henne nu i veckan också, 4710 väger hon nu :) Minns inte riktigt hur lång hon var men ska ta reda på det. Tycker hon ökar i vikt så sakta men hon följer ju kurvan och så har hon ju börjat röra på sig såpass mycket så det går väl saktare nu än tidigare antar jag.

Nördvarning! Igår fick jag min fantastiskt fina röda proto-drake i Warcraft ^^ Har länge velat haft en sån, dom är såå söta! Lägger till en bild så ni får se ;)


Nördspråk - off.
Får se hur länge vi blir vakna i natt, blir väl hela natten igen antar jag. Lättast då med Thea tycker jag. Vi får se. Fan va den här veckan har gått fort alltså, helt sjukt. Det har bara svishat till så är det redan fredag imorgon. Man har blivit så van med massa folk här hemma nu så det kommer bli bra tomt sen när alla dragit, känns lite tragiskt. Har så himla roligt ihop allihopa :) Det är absolut inte sista gången iaf det kan jag lova ^^ Får se här nästa gång Tommy kan få lite lediga dagar om det blir ett nytt LAN.
Snart fyller jag år! Det ska bli rooligt, jag gillar födelsedagar ^^ särskillt mina egna ;)
Nu sitter jag här och funderar på om det hänt något mer som jag kan skriva om och dela med mig, men det står helt still faktiskt. Ska nog snart pallra mig iväg någonstans, typ Örebro, och inhandla lite nya flugor till flugfisket i sommar och kanske något mer skoj i fiskeväg :)
Ska återgå till att umgås in-game med grabbarna ;) Så jag återkommer senare!
Ha det gott!
Kram.

onsdag 3 mars 2010

Tandbissing!!

Idag har vi fått känna Theas första tand!!! Det är en liten vass rackare där nere i underkäken :D Fantastiskt roligt! Som vi har väntat på detta, snart kan hon börja få små godbitar att tugga på själv :) vi håller på att vänja av henne med amningen, svårt att säga hur det går dock. Hon blir VÄLDIGT ilsken när tommy kommer upp istället för mig när hon vaknar på natten, därav sitter vi vakna och spelar hela nätterna nu. Blir lättare då att bara gå upp och försöka trösta henne på andra sätt. Det är svårt när hon vaknar så tidigt på morgonen dock. Som i natt (läs morse) gick vi och lade oss runt halv fem sen ville Thea gå upp halv tio. Det var tungt! Men min underbare sambo tog henne och lät mig sova en stund till <3>
Hon har varit vaken i 4 timmar nu men vill ändå inte sova middag, det är väldigt konstigt. Hon brukar alltid vilja sova middag, och det brukar inte vara några problem med det heller. Hon brukar lägga sig så nöjd och glad men nu är hon riktigt ilsken. Funderar på om det är tanden som spökar och gör henne på så dåligt humör. Nuu somnade hon, äntligen. Gullgumman, man blir att känna sig som ett monster när hon är så ledsen men samtidigt när hon är sådär trött så måste hon komma till ro själv för om vi går upp till henne hela tiden så blir det bara en ond cirkel. så nu håller vi tummarna för att det ska gå bra här med amningen å allt. Vill inte ha några bitmärken där sen ;)

Nu blev det fika och grejer så nu ska jag fortsätta vara social och så här med grabbarna :)
Ha det gott!
Tjohej!

måndag 1 mars 2010

Spel+Pengasparande+Viktminskning=Sant

Nu har jag varit riktigt urusel på att skriva, det erkänner jag. Det har varit så mycket spelande i helgen och långt in på nätterna så jag har varit helt färdig. Först spela i timmar sen leka med Thea varje gång hon är vaken, det tar kål på en ^^ Men roligt är det.
Vi har fortfarande fullt hus här, har precis ätit lite mat. Kebab med bröd blidde det, inte från kiosken utan hemmagjord. Riktigt smarrigt! Snart ska jag bege mig upp och leka lite med Thea samt ge henne lite kvällsmat. Tommy kanske ska gå ut och försöka få bort lite snö från taket, vi har ju ganska platt tak och sen bara papptak så det behövs nog. Det har samlats på sig ganska mycket där nu. Vill ha vår nu, vill grilla och fiska. Förra året blev det ju inte mycket fiske av alls knappt, var ju höggravid när fiskesäsongen drog igång. Var till och med iväg och fiskade samma vecka som Thea föddes! Men jag höll aldrig i spöet då, jag håvade bara. Så jag har verkligen massvis med fiske att ta igen nu :)
På tal om spelet igen så finns det en stor fördel med att spela, vi åker nästan aldrig och handlar så vi spar rejält med pengar på det ^^ sen köper vi inte så mycket snask eller annat onyttigt så man går ner i vikt och sparar pengar :) Klockrent ju!

Nu ska grabbarna ut och putta bort snö från altantaken, och Thea är hungrig så jag lär avsluta inlägget redan nu. Det blev ett kort inlägg men jag skriver mer sen :)
Tjohej!