måndag 30 maj 2011

Lite bilder :)

Studsmattan är det roligaste hon vet :)

Loke ligger och myser ute i vagnen.

Kvällsmaten vad inte dum! älskar färskpotatis :) Stekta tjocka skivor av rostbiff med hemmagjord bearnaise sås, balsamvinäger och ugnsstekt färskpotatis. Mums!

tisdag 24 maj 2011

Provar

Även Thea lär ju prova vad det är för sorts fåtölj som brorsan fått ;)

Nya stolen

Loke premiärsitter i sin Bumbostol! Först började han störtböla men sen gick det över i nyfikenhet ;) Theas fot syns i bild, hon är med och kollar så allt går rätt till såklart!

söndag 22 maj 2011

lördag 21 maj 2011

Dagens äventyr

Varit till Plantmarknaden i Lindesberg idag. Bilresan gick jättebra! Thea brukar annars kunna bli åksjuk men den här gången gick det bra, tack och lov. Thea hade så fantastiskt roligt! hon har försökt pussa både grisarna och kaninerna ^^
Så dit får vi åka fler gånger, det var så roligt att se Thea så lycklig. Hoppas att hennes åksjuka är påväg att försvinna så att vi kan planera längre resor inom en snar framtid :)

Skulle lägga till fler än en bild men det krånglade så det får bli en annan dag.

Bildregn


 Först ett par bilder på Loke hemma hos mormor och morfar

 Sen ett par bilder på vår finfina tjej när hon studsar i sin nya studsmatta med Junie
Fin bild på fin tjej, bästisen Junie leker i sandlådan :)

Bilderna är tagna med min mammas systemkamera som jag fått låna hem (Canon EOS1000D)

torsdag 19 maj 2011

4 månader och tidig present

Idag blir vår älskade lilla Loke 4 månader! Han har fått prova på en tesked Pärondryck och en tesked banangröt, han såg rätt skeptisk ut till båda så vi får väl se om han kommer tycka om gröt. Thea hatar ju gröt så det kanske han blir att göra också ;)

Har gett Thea hennes födelsedagspresent i förskott också! En fet studsmatta på 4m diagonalt. Hon fullkomligt älskar den, hon skrattade så hon nästan kiknade när hon och Tommy studsade i den. Tommy blev som ett barn på nytt ;)

En liten olycka hände i morse också, Thea skulle flytta på ena barstolen och i den satt laddkabeln till datorn intrasslad. Så datorn for i golvet ifrån köksön! Jag blev förkrossad men sjukt nog så verkar det bara vara ytliga småskador i plasten, all hårdvara verkar ha klarat dig! Ruskig tur med andra ord.. Jösses.

Nu ska vi inta lite lunch här innan det är dags för tjejen för en sen middagslur, det drog ut på tiden att fästa skyddsnätet till studsmattan.

onsdag 18 maj 2011

Traderavinst!

Vunnit en Bumbo stol med tillhörande bord på Tradera :) Ska bli kul att se om Loke gillar den, jag tror och hoppas på det iaf för han vill ju hellre sitta upp än att ligga ner och det blir jobbigt att gå runt och bära på honom hela tiden.
Så vi får hålla tummarna på att det här kanske kan vara svaret så att våra stackars armar/axlar/ryggar får vila lite ;)

tisdag 17 maj 2011

Spännande

Loke tyckte det var spännande när syrran demonstrerade hur man plockade ner leksakerna ;)

Mammas älsklingar

Första Lekstunden mellan dom :) såg så sött ut.

måndag 16 maj 2011

Liten update

Inte skrivit på ett tag igen, har svårt att hinna med det nu när Tommy jobbar och man har två barn att ta hand om :) men jag skriver väl lite då och då när tiden finns så får man väl hoppas att det är någon som har tålamod att vänta lite mellan inläggen ;)

Just nu ligger jag och Loke uppe i sängen och spanar in pirates of the carribean på trean. Han snarkar på så sött och jag njuter av lugnet med en påse godis ;) Thea sover sen nån timme tillbaka. Hon är så himla duktig, vår tjej. Behöver bara lägga henne i spjälsängen och säga god natt så sköter hon resten helt själv. Leker lite sen bäddar hon ner sig och somnar :) igår lekte hon i 2h innan hon somnade! Tokfia. Får hoppas att Loke tar efter henne där och blir lätt att lägga på kvällarna sen.
Loke växer så det knakar! 6,3kg och 64cm lång är han nu. Älskar att gosa med mamsen och kan nu greppa tag i leksaker man sträcker fram :)
Han kan vända sig från mage till rygg och försöker lite att vända sig från rygg till mage men det lär nog dröja nån månad innan det händer :) han har lyckats vända sig till sida ifrån ryggläge i sängen men där har han ju lite hjälp av lutningen som blir när vi ligger bredvid.
Allt trallar på som det ska här iaf :) bebisen växer och utvecklas så sjukt fort bara så även om han kan vara besvärlig och grinig till och från så skrämmer ändå tanken mig om att vi snart inte har någon liten bebis längre. Han är så fantastiskt gosesjuk och mysig och kan ligga länge och gosa på kvällarna i sängen. Saknade den tiden så med Thea, den gick så fort förbi. Nu har hon inte tid att gosa längre ;)

Börjat träna henne lite smått att gå på toa också! Kör med en sån där insats till vanliga toan istället för potta och det går riktigt bra :) hon har kissat två ggr nu och "nästan" bajsat ^^ med nästan menar jag att jag inte tog hennes ord för sanning när hon kom och sa bajs, så efter en stund så började hon trycka på så då tog jag henne och sprang upp till toan så att den lilla kotten hon lyckades trycka fram halvt hamnade i toan iaf :D

Nu ska jag ta en godis samt en klunk päronsoda och återgå till tv-tittande och bebisgos.
Bilden är tagen förra veckan nån gång när Thea gungade hemma hos Moa och Andreas.

Natti natti!
Kram.

lördag 7 maj 2011

Mot Örebro!

Syrran och pappsen får stanna hemma. Hon blir så lätt åksjuk och Tommy har gått natt så det är lika bra de är hemma och tar det lugnt så kan jag och mormor röja runt i Marieberg i lugn och ro (om Loke tillåter förstås) ;)

onsdag 4 maj 2011

ÄNTLIGEN!

Nuuu idag fick vi äntligen hem vår fina bärbara dator som varit på lagning i över en månad! sjukt att det kunde ta sån tid. De har bytt grafikkortet och uppdaterat biosen. Så förhoppningsvis funkar den som den ska nu :)

Ska dra hem iTunes och koppla in min mobil till denna dator istället och så ska jag försöka föra över alla bilder och filmer som jag har på telefonen (om det går...) och sen lär jag föra över lite bilder jag tagit med kameran också och lägga upp på bloggen :)

Men först ska här pysslas med lite hemligheter, skriver mer om det sen ;)
Mors!

söndag 1 maj 2011

Kvällens..

Smakade fantastiskt! Helstekt oxfilé med rödvinssås, potatisgratäng och grillad sparris. Damn I'm good! :)