söndag 31 juli 2011

Stora hjärtat

Äter frukost vid sitt lilla bord. Synd att bilden blev så suddig bara. Mammas fina tjej <3

Lilla hjärtat

Tänk att man kan bli så trött i bilen :) gullungen

lördag 30 juli 2011

Svamp!

Slänger upp några bilder till som jag tagit med mobilen. Första två var för någon vecka sen när vi var ute och letade svamp, Thea gottade i sig smultron :) tredje är ifrån Lek och Buslandet i måndags, Thea försöker bestiga en jättestor "vulkan-rutschkana" men hon kom aldrig hela vägen upp, som tur var! Den var bra hög ^^ mer bilder därifrån kommer på Bilddagboken/dayviews inom kort. Siste bilden är dagens kantarellskörd! Hittade en hel del idag så det blir till att förvälla och frysa in samt stuva lite och ha på smörgås :) mums!
Har haft en dov huvudvärk idag som varit rätt envis, vet inte om det är lufttrycket eller vad det kan vara? Drygt har det varit iaf. Nu ser jag att klockan passerat tolv så med idag menar jag då fredag och inte lördag ;) ligger uppe i sängen och matar lilleman. Ska ta och blunda lite här snart för klockan har sprungit iväg rejält nu. God natt på er!

onsdag 27 juli 2011

Ett par bilder till

En update på "magomfånget" ;) har blivit av med det mesta av "hängmagen" efter förlossningen. Den är såklart lite degig än men men, det får ta den tid det tar helt enkelt. 63kg ligger jag på nu så jag har fortfarande 8kg kvar typ innan jag är tillbaka på startvikten.
Sen en till bild på Loke i Lundmyr bodyn. Lär nog köpa nån mer sån, den är så fin och så mjuk och gosig ;)

Slut på semestern

Då var vår underbara semestertid över och Tommy har gått på sitt nattskift. Ligger nu i sängen och gosar med min lilla myskille som inte riktigt vill sova än, men det gör ingenting för han är bra gosig! Sålänge han är nöjd så är det bara mysigt :) Thea sover i Storå idag så det blev lite av en mjukstart för mig. Blir lite lugnare att bara lägga en busunge till kvällen ;)

Semestern avslutade vi med att åka till Lek & Buslandet med ungarna i måndags. Riktigt roligt! Var underbart att se hur kul Thea tyckte att det var, och sen kramade hon om Nalle Puh också ;) vår modiga lilla tjej gick raka vägen fram till honom utan att tveka <3 sen igår så tog vi en barnledig dag för att avrunda det hela med lite lugn och ro. Barnen var hos Britt-Marie över dagen och allt hade gått jättebra :) hur skönt som helst! Sen blev det Tacos till kvällen. Så hur som helst så fick vår semester en perfekt avslutning :)
Slänger med några bilder, 2 på Thea i sin nya fina klänning som hon fick av moster Karin. Sen 2 bilder på Loke varav den ena är ifrån igår när han provade sin fina Lundmyhr body som han fått av farmor, blev så snygg så! Sen sista bilden är ifrån ikväll när vi åkte hem från Storå, tänk att det ska vara så svårt att söva honom överallt utom i bilen :P där somnar han som lättast. Nu ska jag gosa vidare med mitt lilla gryn. Kram och god natt på er!

tisdag 19 juli 2011

6 månader

Idag blev våran älskade lilla gullunge 6 månader! Helt otroligt fort har det gått. Tänk att det redan är ett halvt år sedan vi låg där i sängen och beundrade dig, älskade älskade Loke <3 nu får tiden stå still ett tag. Min lilla bebis, älskar dig så <3

fredag 15 juli 2011

<3

Döpte vår älskade lilla gosunge idag <3 Loke Tommy Håkan blev han döpt till. Stackarn fick feber igår kväll så han har varit lite kinkig idag men ändå fantastiskt duktig i kyrkan. Thea var också helt otroligt duktig i kyrkan. Är såå stolt över mina små älskade gryn!
Nu får vi hoppas att lilleman ska bli fri från sin feber också.

Nu ska jag återgå till tv tittandet. Puss på er!

Skickat från min iPhone

lördag 9 juli 2011

Hus Sysslor!

Oljat in halva altan golvet. Så nu är det bara att tvätta och slipa den andra halvan så att man kan olja in den också. Blir kanonbra! golvet blir som nytt :) roligt när det blir såpass stor skillnad.

Sen har jag fått lite tid för mig själv, eller själv och själv. Punch var här och umgicks. Vi spelade lite WoW medans Tommy tog med sig barnen på en promenad. Det var grymt skönt att få lite "semester" ;)
Ikväll blir det pizza med min bror och Punch. Ska prova på en ny idé med pizza (ny för mig iaf) som jag kom på tidigare idag. Att göra som en superkebab pizza med sallad och pommes osv fast sen byter man ut kebaben och kebabsåsen mot grillad kycklnig och mangoraja. Kan bli den godaste! vi får se :D

Nu ska jag gosa med min son som för övrigt börjar ledsna på att jag tittar på dataskärmen istället för honom.
Tjingeling!

fredag 8 juli 2011

Vaaarmt

Inte skrivit på ett tag igen.
Varit i Storå igår och grillat hamburgare, blev fantastiskt gott. Gjorde hemmagjord Coleslaw till det också. Nam nam.

Det är så varmt just nu så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, blir nog att vi åker till Storå idag igen och grillar lite. Härliga sommar! <3

Har krånglat heela morgonen med min skrivare, till slut efter många svordomar både från mitt håll och från supportens så blev det bestämt att jag ska få en ny skrivare hemskickad till mig om ca 10 dagar :D bara hoppas att allt funkar som det ska då så att det inte är i datorn felet ligger..
Nu ska jag gå till min missnöjda lilla bebis och se vad han har på hjärtat ;) antar att han vill att vi ska ta en liten tur runt i huset i vanlig ordning. För att ligga ner är ju alldeles för tråkigt!

Mors!

fredag 1 juli 2011

Livets små mirakel!

Idag fick nära vänner till oss äntligen deras efterlängtade bebis/lillasyster. En bedårande liten tös som ska heta Joy. Stort grattis till er, fina Moa och Andreas <3

Skickat från min iPhone