onsdag 27 juni 2012

Nyklippt!

Klippte mig idag på Blonde i Örebro, är sjukt nöjd och kommer verkligen fortsätta klippa mig där i framtiden!
Efter det åkte jag och Brittis vidare mot marieberg och inhandlade lite smink samt leksaker och andra tillbehör till vår nya katt! Som vi ska hämta på söndag :D det är en liten Bengal tjej som Tommy får som 30års present, han är medveten om det själv såklart.
Ska bli såå roligt att få hem henne, det var nästan som julafton idag ^^ nya saker till kissen och ny frisyr samt lite smink, helt perfekt!

söndag 17 juni 2012

Äntligen fredag!

För våran del åtminstone, ny har Tommy gjort sista skiftet för den här veckan och börjar inte igen förrän nästa söndag, 6 dagars ledighet. Helt underbart!
Nu hopa vi på lite fint väder också så att vi kan vara ute i trädgården lite :)
Bilderna är från lördagsmorgonen när endast jag och Loke var vakna, busas för fullt vid frukosten <3

Inte hänt så mycket sen sist jag skrev, det har varit trist och ostadigt väder varje dag nu under några veckors tid så vi har inte kunnat gjort så mycket. Nästa helg är det midsommarafton Iaf, den ska vi fira hemma hos svärmor. Kommer bli kalasbra oavsett väder, det är jag övertygad om, samtidigt så önskar man ju självklart att det blir soligt och fint såklart :)
Just ja, i torsdags så jobbade jag också, på wok house. Det var ett tag sen sist nu men det gick bra, synd bara att det var otroligt några som kom och åt. Hoppas verkligen att det blir lite fler som äter där nu under sommarens gång så att de går runt åtminstone.

Nu är det dags att vila ögonen lite, imorgon är det min sovmorgon! Som jag har längtar! Härligt att få sova ut emellan åt <3
God natt på er!
Kram

fredag 8 juni 2012

Plötsligt händer det, tydligen.

Nämen! Nu blev det helt plötsligt radbrytningar. Perfekt :)

Helg, ledigt för vissa och jobb för andra..

Idag började Tommy jobba helg igen, fortsätter så resten av denna månad. Kanonbra skiftgång men samtidigt trist när alla andra är hemma så jobbar han. Men det är bara fredag som han jobbar ända till tio på kvällen och lördag-söndag slutar han redan klockan sex. Så helgerna brukar gå fort ändå :)
Idag vaknade barnen (Loke) före sex(!) på morgonen, inte nå vidare tyckte pappa då det var hans tur att ta barnen på morgonen. Så när jag väl vaknade och gick ner strax efter tio så ligger hela högen som utslagna i soffan och sover ^^ det var en rolig syn, så Loke somnade runt åtta på Tommy i soffan och sov fram tills halv elva. Bye Bye middagslur fick det bli då. Så när Tommy for iväg till jobbet strax före halv tolv så drog vi iväg till farmor och spenderade dagen där. Varit ute nästan hela dagen i solen och busat.
Tog även och köpte ett par lådor från Wok house, det var längesen nu :) han sa till och med att han skulle höra av sig nästa vecka då jag antagligen skulle få jobba lite kväll! :) sånt tackar man inte nej till, fint med lite extra klirr i kassan.

Just nu sitter jag och Thea i soffan och tittar på lejon kungen, har nyligen lagt Loke för kvällen. Får se om han sover eller om jag omger få springa upp några vändor, man vet aldrig med den killen.
Tyvärr så uteblir radbrytningar nu igen, skriver från ipaden. Förstår inte varför den inte tar med det? Jag har alltid flera radbrytningar när jag skriver och ändå så blir det bara som en stor klump när jag väl skickat iväg det :S

Tankarna gör runt och det är mycket som ska göras, har något riktigt roligt att se fram emot till sensommaren ;) mer säger jag inte i nuläget.

Nu blir det lite soffhäng med världens finaste tjej <3 trevlig helg på er!
Puss

Hemfint

Vid senaste Örebro besöket så fick jag med mig lite hampasnöre och mini-klädnypor ifrån panduro. Med lite hjälp av min underbara sambo och min fantastiska skrivare så blev slutresultatet en fin "foto-vägg" i hallen med bilder på barnen. Jag älskar den redan! Så himla smidigt att byta ut korten då och då när de bara sitter i klädnyporna :) tummen upp för det! Får hoppas att korten inte krokar sig bara, förr eller senare gör de väl det men bara det dröjer lite så man hinner titta sig mätt på de bilder som sitter där först ;)

Fortsatte med fönstertvättandet idag, klar med hela nedre våningen iaf och påbörjat hallen på övervåningen. Det tar sin tid men Shit vad fint det blir! Det gör verkligen stor skillnad. Jag brukar dra mig in i det längsta innan jag tvättar fönster men när man väl gör det så märker man vilken skillnad det blir :)

Fick skattepengar idag också! Eller igår rättare sagt, ser att klockan är över tolv. Underbara skattelotteriet, när man väl "vinner" förstås.

Kvällen har iaf spenderats framför datorn med lite vitt bubbel (Asti Cinzano) med jordgubbar i. Datorspelandet drog ut lite på tiden dock så här ligger man i vanlig ordning efter klockan tolv på natten, fortfarande vaken. Illa..

Dags att kolla det sista på telefonen innan John blund kommer.
Natti natti!

onsdag 6 juni 2012

Nationaldagen

Vi tog en tripp till fornaboda idag i hopp om fint väder och lite familjemys. Vädret var dessvärre inget vidare då det var typ 10 grader kallare än när vi åkte hemifrån. Thea tyckte det var kul ändå för det fanns ju gratis ponnyridning och en hoppborg ;) så det var ju inte en helt onödig resa iaf. Loke tyckte det var kallt och det enda som var av intresse var traktorerna som åkte förbi lite då och då och skrapade travbanan ^^
Efter det åkte vi till mormor och morfar och fikade lite innan vi drog vidare hem till soliga Kopparberg. Tänk att vädret kan skilja sig så mycket på bara ett par mil, underligt..
Väl hemma så blev det fullt ös med trädgårdsarbete! Tommy skyfflade grus och fortsatte med arbetet som vi startade för någon vecka sedan, vi ska få bort vår stora grusplan som vi har på baksidan av huset och göra en gräsmatta där istället :) jag körde bort lite ogräs med trimmern samt körde lite med mossrivaren för att sedan bege mig in och påbörja tvättning av fönstren. Jag hann med köket och stora fönstret i vardagsrummet iaf så det blir resten imorgon :) hoppas på sol även imorgon så att man kan vara ute och greja lite.

Till kvällen har vi försökt spela, men vårt internet funkar inte riktigt som det ska så vi gav upp på det och jag gick ner till tvättstugan och grejade lite istället. Längtar tills de kommer hit och installerar fiber :) beställde det för någon vecka sedan, får se hur länge det dröjer innan de börjar med det. Före nyår iaf sa dem iaf *_*

Nu blir det att slappa lite för snart är det dags att bege sig upp och sova, imorgon är det min tur att gå upp med de små så det är bäst man får några timmars sömn då för lilleman brukar inte direkt dela ut några sovmornar ;)


God natt!
Puss



Skickat från min iPhone

Men Åååh

Försökte skicka iväg ett mailinlägg med två bilder i från systemkameran men fick bara felmeddelande om att det var för stort -.- så det verkar inte bli något inlägg.. Ska försöka skicka om det ned bara en bild så får vi se hur det går. Det var iaf om vår dag på fornaboda bland annat, bilden här är tagen när vi var påväg in dit för att fira nationaldagen. Vädret förstörde dock nöjet lite. Men Thea fick iaf rida ponny och hoppa i hoppborg så hon var nöjd och det är ju det viktigaste ;)

Tripp till Örebro

Idag var barnen hos farmor och Toni medans vi (jag, Tommy, Punch & Markus) tog en tur in till Örebro och fixade lite saker ;) köpte bland annat lite nytt åt mig från Kicks samt hampa snöre och mini klädnypor som jag ska sätta upp på väggen och fästa kort på :) sen lite nytt fotopapper också så att jag kan skriva ut lite fina bilder till väggen ;)

Under kvällen så har vi tagit något glas vin och spelat Diablo 3 med Micke. Haft en kanondag rakt igenom :)
Vädret kan man ju dock endast klaga på mer eller mindre, spöregn och åska i Örebro. På förmiddagen vad det helt ok men sen gick det utför.
Varit på utvecklingssamtal idag med Thea på dagis. Hon fick bara beröm :) hon var den som talade bäst/tydligast i klassen och fick massa beröm för räkning/färger samt så är hon väldigt duktig på att måla *stolt*. Kul när man får höra så mycket fint om sin prinsessa.

Bilden på barnen har Tommy tagit, de gosade så en morgon och Loke somnade nästan ovanpå Thea medans hon höll om honom. Älskade, underbaraste ungar <3

Nu är klockan helt galet mycket så det är nog bäst jag lägger ner telefonen och försöker sova lite. Har iaf sovmorgon imorgon då det är Tommys tur att gå upp med barnen *lucky*

Dröm sött!
Puss.

söndag 3 juni 2012

Julaftonskyla i juni..

Skriva några rader kanske? Var ett tag sen jag skrev sist nu så varför inte :) Vi kollapsar snart här hemma av tristess i det här vidriga vädret. Läste på Aftonbladet igår att det var kallare än förra julafton! Kul? Nu längtar vi verkligen efter sommarvärmen, ungarna fick ju en liten försmak av sommaren här i slutet av maj så nu klättrar de verkligen på väggarna här hemma för att det är för regnigt och trist för att vara ute. De vill verkligen vara ute och leka om dagarna, och visst det finns ju regnställ man kan sätta på dem och gå ut men det blir ju ändå inte riktigt samma sak som att springa runt i solen i bara shorts. Just nu sover Loke middag och Thea ligger här bredvid mig i soffan och tittar på tv. Tommy är med Punch till ICA och inhandlar lite vaniljsås till jordgubbspajen som står rykande het på spisen :) Vi har annars inte gjort så väldigt mycket de senaste dagarna, umgåtts med vänner och spelat diablo 3 på kvällarna. Inte mycket fiske har det blivit heller. Var hos Tim och Elin igår och åt god mat samt en blåbär/rabarberpaj och snackade lite skit. Nu ärendet inte många veckor kvar innan deras lilla bebis tittar ut heller :) spännande! Tommy och jag tittade på vår lilla filmsnutt ifrån Lokes förlossning igår, det är så mäktigt att se. Blev alldeles rörd. Önskar att vi hade spelat in lite från theas förlossning också, det är såå himla roligt att ha kvar och kunna få återuppleva åtminstone en liten del av glädjen när man ser dom alldeles nyfödda <3 Men men, det är lätt att vara efterklok. Nu hoppas jag att det blev lite radbrytningar i det inlägget, har skrivit det från ipaden och när jag gjort det förut så har den inte tagit med mina radbrytningar alls *morr*, så vi får väl se hur det blev den här gången. Felstavningar är jag övertygad om att det finns iaf för det brukar kunna bli lite fel när man skriver på den här ;) Nu kom Tommy och Punch tillbaka så nu ska vi smaka på pajen! Ha det gott och vi för väl alla hålla tummarna att värmen återvänder snart ;) Puss