fredag 27 juli 2012

Äventyr

Idag har vi varit i Örebro nästan hela dagen! Har haft kanonfint väder dessutom, glidit runt på marieberg och myst. Köpte lite nya nagellack bland annat. Efter marieberg kom Tommy på att vi skulle dra till Lek&Buslandet så vi styrde dit på direkten. Var lite osäker på hur Loke skulle tycka då han är så blyg och rädd av sig och särskilt när han blev rädd och inte vågade gå förbi dinosaurien utanför buslandet :D detta bådar inte gott, tänkte jag för mig själv. Men ack vad jag bedrog mig för den lille herren blev helt överlycklig av att vara där inne och klättrade runt så mamma och pappa knappt hann med ;) trodde först han skulle hålla sig till avdelningen för mindre barn men icke! Han sprang rakt in i stora klätterburen och for runt där som en tok. Provade ALLA rutschkanor dessutom. Thea var även hon helt överlycklig, hon älskar att vara där och klänga :) men det var riktigt kul att se Loke uppskatta det såpass mycket, det var helt klart värt att betala extra och ta med honom in. När vi skulle åka hem sen så blev det vääldigt sura miner från båda hållen, de vägrade såklart erkänna hur trötta de var trots att det var rätt så uppenbart ;)
Ingen av dem somnade dock i bilen! Loke varvade med att vara ilsken och glad under resan hem och Thea satt lugnt och stilla bara och tittade ut genom fönstret :) föräldrarna var nog tröttare än barnen i slutändan, de har en sån makalös energi de små liven..

Haft en fantastisk dag iallafall! Ungarna är helnöjda=nöjda föräldrar. Det är så underbart att åka iväg såhär med dem och se lyckan i ögonen när de leker runt därinne. En tiopoängare till fredag kan man säga utan att överdriva ;)

Sov gott!
Kram

torsdag 12 juli 2012

Favorit

Gjorde min nuvarande favoritpaj till kvällens filmtittande. Jordgubbspaj! Den här gången på självplockade jordgubbar. Den smakade fantastiskt som vanligt, älskar dessa pajer!

Imorgon (eller senare idag enligt datumet) så är det en speciell dag, min/vår lilla Loke ska för första gången sova borta. Känns väldigt konstigt, skönt förstås men väldigt väldigt konstigt. Är ju van att ha min lilla gosing hemma så det kommer säkert kännas tomt. Kommer nog gå jättebra tror jag, och hoppas såklart.
Men men, bäst att njuta och gosa med vår lilla tjej så mycket det bara går! Hon
Behöver ha lite ensamtid med mamma och pappa ibland ;)

Nähepp! Mitt i natten ser jag.
God natt på er.

tisdag 10 juli 2012

Filmkväll

Vi tittar på film nästan varje kväll just nu, det blir så ibland. Inget speciellt som man är sugen på att spela så då myser vi till filmer i soffan istället :)
Cira vill självklart vara med också, hon är alltid med oss i soffan på kvällarna. En riktig myskatt är vad det är :)
Ikväll vet jag inte riktigt vilken film vi ska se på dock, men vi hittar nog på något :)

måndag 9 juli 2012

Fint väder och ont i höften

Har varit på vårdcentralen idag och blev sjukskriven. Jag är tydligen en av de få som får lida av foglossning till och från ända tills jag når klimakteriet(!) som tur är så är det inte jämt så här illa men ibland så :( enda sättet att förbättra var att träna upp bäckenmuskulaturen. Life is good! -.-

Men men, trots ont höft så begav vi oss ut på en biltur med barnen. Köpte lite jordgubbar i Storå och hamnade sen slutligen vid löabadet, tyvärr var vi ute direkt förberedda på att barnen ville kasta sig i vattnet så vi hade inga handdukar eller ombyteskläder. De fick plaska litegrann iaf och till min stora förvåning så var det inte speciellt kallt i vattnet! Barnen var överlyckliga och uppskattade verkligen att få gå runt och plaska lite. Värre blev det när vi var tvungna att åla därifrån, då blev det högljudda protester kan jag lova. Men det var väl förhoppningsvis inte sista fina dagen det här året så i får åka till en sjö sen när vädret tillåter och då lite mer förberedda ;)
Nu är det soffläge som gäller, så lite ansträngning som möjligt så att höften blir glad igen.

Puss på er!

onsdag 4 juli 2012

Tim och Elin är föräldrar

I dag är ingen vanlig dag! Klockan 04 föddes nämligen My <3
Stort grattis till våra underbara vänner som efter så lång längtan och väntan äntligen fått träffa sin fina bebis!
Ni kommer bli fantastiska föräldrar <3

tisdag 3 juli 2012

Nya tillskottet

Igår fyllde Tommy 30! Hipp hipp hurra! Tyvärr hade han dock oturen att vara sjuk på sin födelsedag, så det var ju mindre kul.
Men den här fina damen fick han i present iaf! En liten bengal hona, hon är heelt bedårande. Ungarna är alldeles överlyckliga över henne och har såklart svårt att koncentrera sig på något annat än kissen ;) inte ens frukost fick jag i dem i morse, de var fullt upptagna med att titta på kissen när hon åt ^^
Katten heter iaf Cira och har börjat bli lite modigare och har spenderat hela kvällen tätt intill oss framför en film, myyys! Inte illa då hon kom hem till oss i söndags :)

En till rolig nyhet är att ett par väldigt fina vänner till oss kommer bli föräldrar senare idag!! <3 underbart spännande!

Nu lär jag sova, klockan sticker iväg och jag lär upp med barnen imorgon *gäsp*
Natti natti!