tisdag 1 februari 2011

Host å snörvel

Är lite dålig på att blogga just nu, ber om ursäkt för det! Är nämligen sjuk med feber och allt annat skit som hör till så jag är inte så värst pigg, det plus en liten rackare som gärna är vaken om nätterna gör att man inte riktigt är 100% under dagarna ;)
Utöver detta så är allting som det ska iaf, lilla Loke växer så det knakar! var och vägde igår och då hade han ökat från 3386g till 3610g på 6 dagar :) Sen har han växt från sin födelselängd på 49cm till 52cm(!) helt sjukt, men det kan ha varit så att han var lite "ihopdragen" eller vad man ska säga, efter förlossningen, eller så har han helt enkelt haft en riktig växtspurt dessa dagar :)
Som han äter så är det förvisso inte så konstigt, jösses. Han äter jämt..

Thea är det full fart på, gud vad hon lär sig saker hela tiden. Man hinner knappt med! Den konstigaste känslan av allt är nog att innan vi åkte till förlossningen så var hon vår lilla bebis men när vi kom hem så hade hon helt plötsligt växt jättemycket och blivit såå stor! Så det känns som att man gått miste om nånting däremellan på någe vis. Hon kommer alltid såklart vara vår lilla "bebis" ändå men hon känns ändå inte fullt så liten som hon gjorde innan vi fick Loke.
Hon har sitt eget lilla språk också, ibland så babblar hon på med rena rappakaljan så man står bara där och stirrar som ett frågetecken ^^ hon försöker väl prata på såsom hon tycker att vi låter när vi diskuterar ;)
Hon är helt överextremt pappig också, det finns ingen annan som duger just nu. Det är ju rätt så bra på ett sätt då det gör det hela lättare för mig att pyssla om Loke, men samtidigt är det lite tråkigt också. Så fort hon slår sig så springer hon till pappa, en annan vill ju trösta henne också men det går hon inte med på :/
Men men, det löser sig det där..

Nu är det dags för käk, Tommy har skapat korvstroganoff :)
Tjohej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar