fredag 27 juli 2012

Äventyr

Idag har vi varit i Örebro nästan hela dagen! Har haft kanonfint väder dessutom, glidit runt på marieberg och myst. Köpte lite nya nagellack bland annat. Efter marieberg kom Tommy på att vi skulle dra till Lek&Buslandet så vi styrde dit på direkten. Var lite osäker på hur Loke skulle tycka då han är så blyg och rädd av sig och särskilt när han blev rädd och inte vågade gå förbi dinosaurien utanför buslandet :D detta bådar inte gott, tänkte jag för mig själv. Men ack vad jag bedrog mig för den lille herren blev helt överlycklig av att vara där inne och klättrade runt så mamma och pappa knappt hann med ;) trodde först han skulle hålla sig till avdelningen för mindre barn men icke! Han sprang rakt in i stora klätterburen och for runt där som en tok. Provade ALLA rutschkanor dessutom. Thea var även hon helt överlycklig, hon älskar att vara där och klänga :) men det var riktigt kul att se Loke uppskatta det såpass mycket, det var helt klart värt att betala extra och ta med honom in. När vi skulle åka hem sen så blev det vääldigt sura miner från båda hållen, de vägrade såklart erkänna hur trötta de var trots att det var rätt så uppenbart ;)
Ingen av dem somnade dock i bilen! Loke varvade med att vara ilsken och glad under resan hem och Thea satt lugnt och stilla bara och tittade ut genom fönstret :) föräldrarna var nog tröttare än barnen i slutändan, de har en sån makalös energi de små liven..

Haft en fantastisk dag iallafall! Ungarna är helnöjda=nöjda föräldrar. Det är så underbart att åka iväg såhär med dem och se lyckan i ögonen när de leker runt därinne. En tiopoängare till fredag kan man säga utan att överdriva ;)

Sov gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar