onsdag 27 juli 2011

Slut på semestern

Då var vår underbara semestertid över och Tommy har gått på sitt nattskift. Ligger nu i sängen och gosar med min lilla myskille som inte riktigt vill sova än, men det gör ingenting för han är bra gosig! Sålänge han är nöjd så är det bara mysigt :) Thea sover i Storå idag så det blev lite av en mjukstart för mig. Blir lite lugnare att bara lägga en busunge till kvällen ;)

Semestern avslutade vi med att åka till Lek & Buslandet med ungarna i måndags. Riktigt roligt! Var underbart att se hur kul Thea tyckte att det var, och sen kramade hon om Nalle Puh också ;) vår modiga lilla tjej gick raka vägen fram till honom utan att tveka <3 sen igår så tog vi en barnledig dag för att avrunda det hela med lite lugn och ro. Barnen var hos Britt-Marie över dagen och allt hade gått jättebra :) hur skönt som helst! Sen blev det Tacos till kvällen. Så hur som helst så fick vår semester en perfekt avslutning :)
Slänger med några bilder, 2 på Thea i sin nya fina klänning som hon fick av moster Karin. Sen 2 bilder på Loke varav den ena är ifrån igår när han provade sin fina Lundmyhr body som han fått av farmor, blev så snygg så! Sen sista bilden är ifrån ikväll när vi åkte hem från Storå, tänk att det ska vara så svårt att söva honom överallt utom i bilen :P där somnar han som lättast. Nu ska jag gosa vidare med mitt lilla gryn. Kram och god natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar