söndag 21 augusti 2011

Slut på helgen

Två bilder från när vi bar i Storå i lördags, Thea och Loke lekte i deras kartong "båt" och fick även leka med mormors iPad, det var grejer det :)
Sen åkte vi hemåt igen och var på barnkalas, Junie fyllde 2 år idag men det firades med alla småbarn i lördags, Thea åt massor med godsaker och hade jätteroligt fram till strax före innan vi hämtade Tommy på jobbet. Då var hon riktigt kinkig och gnällig men det gick snabbt över när hon fick träffa pappa igen :)
Idag var vi bort en snabbis till Moa och Andreas och lånade en hoppgunga åt Loke, så även idag blev det fika och lite tårta. sen for vi iväg till Toni och Britt-Marie och skapade en fantastisk måltid! Det blev ugnsstekt rådjurslår fyllt med soltorkade tomater, mozarella, färsk basilika och en skvätt citron i. Till det hade vi potatisgratäng och en smarrig gräddsås gjord på en snabbfond som vi gjorde på lårbenet från steken samt lite lök, rödvin och stekspadet från steken. Svårt att summera allt utan att det blir rörigt, det blev hur som helst riktigt riktigt gott! Fyllningen till steken rekommenderas starkt :)
Till efterrätt gjorde jag "Cake Pops", riktigt gott "godis" som ja fick smaka för första gången nu i helgen hemma hos Moa och AG :)

Tommy har precis gått till jobbet, äntligen är det slut på tolv timmarsskiften så idag går han på vanligt nattskift (10-06). Underbart bra att ha honom här hemma under kvällen istället för att han börjar redan 17:30. Barnen sover och jag kollar på tv. Allt är som det ska :) imorgon ska Thea börja inskolningen på dagis också! Klockan tio ska vi vara där :) blir spännande, lite nervös är jag allt. Min lilla tjej <3

Nu ska jag kolla vidare på tv och njuta av livet :)
Go natt på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar