måndag 3 oktober 2011

Slut marknat för i år.

Då var den marknaden förbi. Har haft superkul! handlat lite smått och gott och Thea har fått varit ute massor, hon åkte bland annat karusell 7 ggr totalt tror jag och fullkomligt älskade det! Sen fick hon äta godis och fick lite gosedjur och ballonger.
Loke tyckte att tivolit var väldigt otäckt så vi fick hålla oss på lite avstånd när han var med ner. Men annars är jag övertygad om att de båda haft en mycket spännande helg med mycket nya intryck och roligheter :)

Stackars Loke har dock blivit förkyld nu och ligger med feber/snorig näsa och rosslig hals, stackars mammas lilla plutt!
Så just nu ligger Tommy och myser lite med Loke (som nyss fått lite alvedon) på fårskinnet och Thea springer runt och leker med sin Hello Kitty helium ballong samt sin nya fina blockflöjt som hon också fick från marken :)
För vår del blev det inte så jättemycket inhandlat, lite ätbart och lite strumpor bland annat. Siktade in oss på att göra denna helg till något alldeles extra för barnen (som jag tycker att marknaden är) och spenderade självklart mest pengar på dom :)
Själv är jag också lite förkyld, värst var det nog dock igår kväll. Hade sovit fruktansvärt dåligt natten till igår då Lokes förkylning började ta fart redan då så jag var helt galet trött igår och väldigt rosslig.
Loke börjar sova bättre och bättre i spjälsängen nu, vi är inne på dag 4 nu som han ska somna själv i sin egen säng på kvällarna och senast igår tog det endast tio minuter innan han somnat så det går framåt i rätt riktning. Men man får ju självklart tänka på att han är lite extra kinkig nu när han är sjuk också så det tar nog lite längre tid än vanligt att vänja honom med det där. Får se hur det går ikväll, vi får ge honom lite alvedon och näsdroppar i god tid i förväg så att han ska slippa känna sig så dålig när han väl ska läggas.
Varit en sväng hos Britt-Marie idag och ätit hennes supergoda kålsoppa. Den är inte dumt såhär på höstkanten när det börjar bli ruggigt ute, mums!

Nu börjar Thea och Loke leka lite här på golvet så nu har nog alvedonen börjat hjälpa, gullungarna! Dom förstår varandra så otroligt väl så det är så roligt att se dom leka tillsammans. Thea går liksom nästan ner till hans nivå i ålder och sen har dom superkul, det är som att de talar ett eget litet språk som bara dom förstår.

Nu ska jag greja och plocka lite här i hemmet för det har verkligen blivit nedskräpat nu under helgen, man har inte haft tid att plocka på samma sätt riktigt ;) Var ju ner på marknaden 5 ggr allt som allt så jag var nog mer ute än inne kan man säga.

Hej svejs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar