torsdag 12 december 2013

Bye bye Samhällskunskap!

Då har jag äntligen gjort klart den allra sista uppgiften för samhällskunskapen, så nu är det äntligen över. Ingen kurs som jag direkt gillat så det känns sjukt skönt!

Något annat som är riktigt skönt och även väldigt väldigt roligt är att Theas och Lokes säng äntligen är ihopskruvad och på plats, de ligger där båda två just nu och det bör tilläggas att det är allra första gången som Loke sover i en egen säng! Han har alltid varit så mammig så det lättaste alternativet har alltid varit att låta honom sova bredvid mig, men nu med en ny säng så kanske man kan få honom att uppskatta friheten av att ligga själv ;) Det återstår att se, än så länge har han inte kommit nerspringandes iaf.
Så här ser nya sängen ut, och även en del av det nyrenoverade rummet. Sängen är från Mio möbler och heter Snow, riktigt riktigt fin säng som mamma och pappa köpte åt de små. Oäntligt tacksam för det! Madrasserna bidrog svärmor+karl med vilket också är oerhört uppskattat! 

Här syns en liten före- och efterbild på vad som gjorts inne på deras rum. Har målat panelen plus alla lister och dörrkarmar vita, tagit bort den gamla tapeten helt och satt upp nya easy cover tapeter som vi sedan målat ljusblåa. Kvar att göra nu är bara att sätta upp lite molnklistermärken på väggarna så är det klart, i taket lyser redan IKEA's fina Sol-lampa ;)

Sådär, nu blev lilleman upprörd så nu lär jag sluta och gå upp till honom å se vad det är frågan om. Rom byggdes inte över en natt och samma sak är det med Loke ;) Det kommer och får så klart ta sin tid.

1 kommentar:

  1. Vad fiiint det blev! Otrolig skillnad! Älskar före och efter bilder :)

    SvaraRadera