torsdag 22 juli 2010

tv-spelande och promenader

Sitter och slappar i soffan som en säck potatis i vanlig ordning. Har haft lite dov huvudvärk under dagen som precis nu till kvällen verkar lätta lite. Funderar på att köpa hem lite skräpmat och sen underhålla mig med mitt nyköpta spel som kom idag, Call of Duty - Modern Warfare 2. Riktigt underhållande FPS spel :)
Idag har det annars varit en riktig tråkdag! spöregnat ute hela förmiddagen så Thea och jag har inte kunnat tagit våran morgonprommis, så vi har setat här inne och ruttnat. Hon var så uttråkad och så rastlös så jag höll på att bli galen. Men sen på eftermiddagen nu klarnade det ju upp och blev kanonfint så vi har tagit en liten promenad ner på byn för nån timme sen. Sen har vi börjat "jogga" upp för dom värsta backarna ^^ det är FRUKTANSVÄRT, men lite roligt ändå :D man märker att man fått lite bättre kondition nu efter alla promenader under sommaren så det är lite roligt. Så mer jogging blir det, Thea älskar det också. Hon sitter och ler konstant medans en annan flåsar och har nära döden upplevelse ^^

Imorgon är det äntligen fredag, då har Tommy klämt första arbetsveckan efter semestern. Så otroligt tråkigt att han börjat jobba igen, lyckligtvis så är det en del som fortfarande har semester som man kan umgås med nu i veckodagarna. Den här veckan har verkligen varit seg, man blir så rastlös och vill hitta på en massa saker hela tiden men kommer inte på nånting. Är så van att Tommy är hemma så man har någon att prata med så man blir lite galen till slut. Hoppas vädret tillåter promenad imorgon iaf så att man kommer ut, för att sitta inne här och glo är verkligen värdelöst..

Har köpt en XBOX 360 slim nu förra helgen också, kanske jag redan nämnt? minnet är bra men kort. Riktigt kul iaf, nu har man alla tre konsoler :) så nu kan man välja och vraka mellan spel och köpa de som verkar intressanta oavsett vilken konsol dom hör till *I like*. Har börjat spela Gears of War 2 till den nu, huvudkaraktären är lite för "tuff" för min smak men spelet i övrigt är underhållande och trevligt när man kan köra 2 personer med split-screen.

Nu ska jag fixa nå att äta och sen är det dags för lilla prinsessan att sussa och för föräldrarna att ta det lugnt i soffan framför nya tv-spelet :)
God natt och sov gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar