måndag 23 augusti 2010

Ultraljud!!

Sitter i soffan och ska strax gå ut i köket och inta föda :) Har som sagt fixat i sand till Thea, hade Torbjörn och Lars till hjälp med det och som belöning fick dom äppelpaj. Men bror min var tvungen att ge sig av hem tidigare så han hoppade över äppelpajen, det var lite synd men det blir ju fler gånger.
Nu har jag precis gjort klart kvällsmat så nu sitter Tommy, Thea och Torbjörn och äter köttfärssås och spaghetti :)

Ultraljudet gick hur bra som helst, det var lite svårt i början då lillen låg lite dumt och hade vikt in benen helt som ett litet paket. Så hon hade lite problem att se allt men sen rätade han ut sig och började med ett ordentligt gymnastikpass. Så hon tyckte flera gånger att hon såg en liten snopp så det är då som sagt störst chans att det är en liten kille därinne :)
Datumet blev framflyttat en vecka ungefär, till den 22:a Januari. Så istället för att ha gått 19+1 så har ja gått 18+2, så det blev ju inte så stor skillnad direkt :)
Det var iaf lika häftigt den här gången som förra gången, så otroligt märkligt att det är en bild innifrån ens egen mage som man ser!
Allt såg iaf ut som det skulle, vilket betyder mest av allt! den lille krabaten var 18cm lång från huvud till fot och vägde ca 170g (Tommy tyckte hon sa 180g och ja tyckte hon sa 170g ^^ så "runt" 170 får vi väl säga)

Ska försöka ta lite bilder på själva ultraljudsbilderna sen med mobilen och lägga upp, om bilderna blir bra så att säga. Har ju ingen scanner så det kommer nog kanske bli lite svårt att se, vi får se helt enkelt :) vi köpte iaf 6st bilder ^^ Man vill ju ha med sig så många små foton som helst på den lilla krabaten, det är ju trots allt dom allra första bilderna på vår bebis :)

Nu ska jag ta och äta litegrann sen slappa, får se om ja skickar upp någon bild ikväll annars får det bli imorgon :)
God natt och sov gott!
Kram.

2 kommentarer:

  1. du får komma till oss på bergskraft å låna scanner =) grattulerar till den lille killen som kommer i januari också ^^

    SvaraRadera
  2. Tackar! ja det kanske man skulle göra =)

    SvaraRadera