torsdag 12 april 2012

Härlig dag

Äntligen en dag med lite sol och värme, tog en stund innan solen vågade sig fram men sen blev det kalasfint. Blev en långpromenad med barnen och Punch på nästan 8km! Helt sjukt, mina ben kommer kännas av imorgon skulle jag tro.
Tommy är sjuk så vi tog barnen och drog en sväng så att han skulle få vila lite. På förmiddagen var Thea på dagis så då var det full bus med lillkillen på hemmaplan, han vill så gärna gå ut varje dag och står vid dörren och vill ha vår uppmärksamhet. Så äntligen idag tillät vädret lite utevistelse, det är inget vidare trevligt att gå ut med dom annars om det regnar och är svinkallt. Men nackdelen är ju att de blir så himla rastlösa av att vara inomhus hela dagarna. Det gick iaf kanonbra för Thea på dagis i vanlig ordning, hon var för första gången på länge riktigt taggad på att gå dit så hon ville nog komma iväg och busa lite.

Under kvällen har vi inte gjort så mycket alls, ja har plockar och tvättat. Tommy spelade lite tv spel en sväng tills han inte orkade mer så då gick vi upp och lade oss istället. Men vi blev lite lagom förvånade när vi kom upp till sängen och fick se en liten söt dam som hade bäddat ner sig så gosigt på Tommys halva av sängen <3 hade inte hört ett ljud att hon hade förflyttat sig för annars brukar vi jämt höra om hon kliver ur sin säng, så den här gången har hon tydligen smugit hit utan att vi märkt av det ^^ så nu ligger hon här i mitten och sover. Tur att hon inte är speciellt lättväckt iaf, vi bökade och flyttade på henne lite då att hon hamnade i mitten istället för ute vid kanten så att Tommy skulle få plats att sova. Inte en reaktion från hennes sida, hon sover såå tungt vår lilla gullfia. Får hoppas att Loke lär sig lite av henne när det gäller det ;) för han vaknar verkligen av minsta lilla istället och sover väldigt oroligt.

Nu ska vi försöka sova lite och hoppas att Tommy inte blir ännu sämre av förkylningen, det är nog illa som det är nu.
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar