fredag 8 juni 2012

Hemfint

Vid senaste Örebro besöket så fick jag med mig lite hampasnöre och mini-klädnypor ifrån panduro. Med lite hjälp av min underbara sambo och min fantastiska skrivare så blev slutresultatet en fin "foto-vägg" i hallen med bilder på barnen. Jag älskar den redan! Så himla smidigt att byta ut korten då och då när de bara sitter i klädnyporna :) tummen upp för det! Får hoppas att korten inte krokar sig bara, förr eller senare gör de väl det men bara det dröjer lite så man hinner titta sig mätt på de bilder som sitter där först ;)

Fortsatte med fönstertvättandet idag, klar med hela nedre våningen iaf och påbörjat hallen på övervåningen. Det tar sin tid men Shit vad fint det blir! Det gör verkligen stor skillnad. Jag brukar dra mig in i det längsta innan jag tvättar fönster men när man väl gör det så märker man vilken skillnad det blir :)

Fick skattepengar idag också! Eller igår rättare sagt, ser att klockan är över tolv. Underbara skattelotteriet, när man väl "vinner" förstås.

Kvällen har iaf spenderats framför datorn med lite vitt bubbel (Asti Cinzano) med jordgubbar i. Datorspelandet drog ut lite på tiden dock så här ligger man i vanlig ordning efter klockan tolv på natten, fortfarande vaken. Illa..

Dags att kolla det sista på telefonen innan John blund kommer.
Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar