måndag 4 oktober 2010

Kanelbullens dag!

Kom av mig i bloggandet där en sväng. Har ett par extra datorer här hemma och kör lite World of warcraft så det är lätt hänt att man glömmer bort sig då ;)

Idag är det kanelbullens dag! och det har vi minsann firat, bakade inte mindre än 122 bullar! Shit vad det känns i ryggen nu. Aj aj aj, men gott var det! Ska det vara så ska det vara ordentligt som man brukar säga.
Thea fick smaka bulle och hon tyckte det var sååå gott, hade några på besök här och det försvann 60 bullar i ett svep! shit vad folk kan äta ibland alltså ^^ helt sjukt, men roligt när bakningen uppskattas såklart :) Tyvärr så fick Thea feber strax efter när det var dags för kvällsmat, så hon spydde rakt ut och blev riktigt ledsen. Så hon och Tommy fick hoppa in i en kvällsdusch och värma sig lite samt tvätta sig...
Hon bara skakade stackars älsklingen, inte lätt att vara liten och inte lätt att vara mor till en sjuk liten heller för den delen. Ush det gör så ont i mig när hon är dålig. Men jag misstänker att det är en tand på G för redan på kyrkis så satt hon med hela näven i munnen och bara tuggade/drägglade så det tyder ju lite på det.
Nu sover hon iaf, hon fick en alvedon och sen fick hon sitta med oss i soffan och mysa lite under filt och kolla på tv innan det var dags för sängen. Älskade gullunge, hoppas du är feberfri imorgon.

Nu ska jag ta och hoppa in i spelet en sväng och varva ner lite, för nu har det varit fullt upp hela dagen i princip. Känner mig helt färdig.
God natt och sov gott!
Kram

1 kommentar:

  1. Hoppas att Thea blir bättre från febern, stackars liten. Man blir att tycka så synd om henne då hon blir dålig. Vi får hålla tummarna att hon blir bättre redan i morgon.

    Hoppas även att du inte får allt för besvärligt med ryggen efter ditt bullbak. Det blev ju en hel del bullar.

    Oj, försvann så många bullar direkt. Roligt att de blir uppskattat. Och vi kan intyga att det var goda bullar.

    Kram och god natt!

    SvaraRadera