lördag 19 juni 2010

Bröllop och grillat.

Då sitter man hemma i soffan igen efter en heldag i Storå. Kolllat på det kungliga bröllopet hela dagen typ ^^ var faktiskt riktigt vackert och kul att se, ofattbart stort!
Efter det så har vi grillat en massa godsaker :) Lars, Toni och Britt-Marie kom också förbi och grillade. Så det har varit en helmysig dag/kväll.
Just nu sitter vi som sagt i soffan och äter lite chips med dip och spelar Heavy Rain, klarade spelet igår men Tommy vill såklart ha lite troféer i det så han lär spela om det "några" gånger till för att klara vissa saker i spelet felfritt osv ;)

Det är underbart att Tommy har semester nu, känns som det inte spelar någon roll om det kommer regna varenda dag. Bara han är hemma med oss är det som betyder mest :)

Nu ska jag traska ut i köket och hämta lite champis sen ska jag nog bädda ner mig i soffan hos min älskling. Thea sover redan så sött där uppe, idag har det varit massa utevistelse och hon har fått smaka på allt möjligt medans vi grillat osv så hon var helt färdig när vi kom hem. Sa inte ett ljud och protesterade inte det minsta när vi la henne, helt 100% nöjd bara och bäddade ner sig till rätta för att sen somna :) Sen håller hon i en napp medans hon har den andra nappen i munnen och så ser man då och då innan hon somnat att hon byter napp till och från, ser så jävla sött ut! ^^ älskade gullungen!

God natt och sov gott!
Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar