måndag 28 juni 2010

Missat några dagar..

Sitter och kollar på Tommy när han spelar sitt nya spel som han fick i tidig födelsedags present -Demon's Souls. Ett rollspel till ps3 som verkar riktigt lovande :)
Vilka underbara dagar, sol sol sol! förmiddagen idag var väl inte så värst fin men det sprack upp och blev kanonvarmt. Svårt att hinna med och skriva några inlägg när det är så fint ute och när Tommy har semester, men ja gör så gott ja kan :)
Midsommarafton var kanonfin, med trevligt sällskap hemma hos mamma och pappa och väldigt god mat. Det grillades älgstek och oxfilé och till det så hade vi 3 sorters potatis kan man säga :) Stekt färskpotatis, potatisgratäng och sen en potatisvinägrett eller hur det heter. Allt blev iaf perfekt, fint väder hade vi också. Man kan inte begära mer på midsommarafton helt enkelt.

I lördags hade vi barnvakt hela dagen/natten, Moa och Andreas hade också fixat barnvakt för natten så vi hade en lugn och trevlig dag med god mat (plankstek med kantarellsås!) och så fiskade vi på kvällen i Salbosjön, var ute ända till klockan 23! :D Inte ofta man kan vara ute så länge nuförtiden ^^

Har nyligen lagt Thea för natten, men dom senaste nätterna så har hon inte alls varit speciellt glad, just nu sitter hon i sin säng och gråter å gråter... Får väl hoppas att hon lugnar sig snart, hittills har hon väl hållt på fram och tillbaka i mer än en halvtimme :( hon har inte gråtit hela tiden alltså, ena stunden ser det ut som att hon ligger och försöker sova och sen helt plötsligt så står hon upp i sängen och gråter. Stackars lillfia :(

Har tagit en tupplur själv under dagen idag på runt 2 timmar, grymt skönt. Har haft lite ont i magen, Tommy var ju krasslig i magen igår och hade lite feber så ja vet inte om det var nå liknande jag haft idag. Riktigt obehagligt svidande har ja iaf haft i magen och knappt vågat äta nånting :( Men känns lite bättre nu till kvällen, så ska nog gå ut snart och bre mig en smörgås tror ja :)
Nu är vi inne i vecka 12 också! när denna vecka är förbi så har missfalls risken minskat enormt. Bara hålla tummarna att allt går som det ska och så :) hela vägen för den delen, man är ju lite nojig att det ska vara nå fel. Hoppas hoppas att allt är helt som det ska!

Nu ska ja gosa lite med min karl och fortsätta soffmyset framför nya spelet :)
God natt och sov gott!
Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar