lördag 17 december 2011

Julhandel

Tog en bild på våra små hjärtan när de badade häromdagen, Loke såg överlycklig ut på varenda bild men denna är den enda som Thea inte blundar eller ser alldeles suddig ut på. Inte lätt att fånga henne på bild nufördars ;) vårar lilla yrväder.

Har varit i Örebro heela dagen idag. Fixat nästan alla julklappar så nu är man rätt så mör i kropp och själ vill jag lova, även plånboken är nog rätt så mör just nu ;) men det blev en lyckad dag iaf så nu välkomnar vi julafton med öppna armar och håller tummar och tår att våra små ska vara friska. Självaste Tomten var redan på plats i Marieberg så att barnen fick komma och sitta i hans knä för att ta en bild och berätta vad de önskade sig :) mycket barn var det! Hade varit superkul om Thea hade fått träffa tomten men just en sån här dag när man ska julhandla så är det nog stressigt bara det så att ta med barnen hade inte gått så bra. Då hade vi nog kollapsat båda två av utmattning innan vi ens hunnit hem ^^

Nu ska jag skriva in nåt mer ord på wordfeud sen ska jag blunda lite. Det snöar ute för fullt just nu, hoppas det får stanna över jul!
God natt på er.
Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar