tisdag 1 november 2011

Utvecklingsfas

Sitter i soffan och tar det lugnt. Tommy är iväg med barnen till ICA och ska handla hem lite förnödenheter. Grejat en hel del med min nya iPhone 4S, den slukar batteri något utöver det vanliga men enligt lite sökning på nätet så verkar det som att det är en bugg i nyaste operativsystemet (iOS5) som gör att "Automatisk Tidzon" konstant använder sig utav GPS'en och suger ur batteriet. Så jag har slagit av den funktionen nu så får vi se om det blir någon bättring. Slog även av lite andra saker som använde sig av GPS'en som jag inte riktigt har någon direkt användning för, så förhoppningsvis så dör inte batteriet efter 10 timmars blandad användning nu ;)

Har fått ont i ryggen, så Tommy är hemma från jobbet just nu. Vet inte om det blev för hårt när vi bar saker under helgen när vi möblerade om lite. Det + konstant (nästan) lyftande av ungar är väl inte direkt hälsosamt för ryggen gissar jag. Så vi får hoppas att eländet går över snart..

Loke sover som (ursäkta ordspråket) ett arsel på nätterna! Riktigt urdåligt, han somnar rätt fort på kvällen för att några timmar senare vakna med världens utbrott. Gallskriker och vill verkligen inte komma till ro, igår höll vi nog på ett par timmar innan han lugnade ner sig. Sen efter det så vaknade han upp 1-2 ggr till under natten men då gick det lättare att söva om honom. Men just att han ska behöva vakna alls, eller att han ska behöva vakna en gång och vara sådär ilsken är ju så otroligt jobbigt. Jag får en känsla av sån hopplöshet och allt ser bara mörkt ut, det känns då för stunden precis som att det aldrig någonsin kommer bli bättre. Skummade runt på internet igår kväll och såg då massvis med forumtrådar om exakt likadana ungar i samma ålder som Loke så det verkar ju vara väldigt vanligt iallafall. Kom fram till att de tydligen går igenom den största utvecklingsfasen under hela första året när de blir runt 9 månader. De har lärt sig stå och krypa och en del kan till och med gå. Så det händer mycket i den lilla karlkroppen just nu.
Så det är bara att bita i det sura äpplet och ta var dag som den kommer, till slut är han förbi detta pisstråkiga utvecklingsstadie och förhoppningsvis kan börja sova hela nätterna.
Har nästan slutat amma helt nu också, senaste gången han fick var natten till igår så ska man sluta nån gång så är det väl bäst att passa på nu.

Vad finns där mer att berätta? Inte mycket alls vad jag kan komma på just för stunden. Så vi får avrunda här. Ha en fin dag allihop!
Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar