fredag 20 januari 2012

1år!!!

Det har varit en lång dag idag, men en fantastisk dag. Våran älskade lilla pojke fyllde ett år, nu kommer ju detta blogginlägg dateras en dag fel men det är jag som jämt kommer i säng lite väl sent ;)
Hur som helst, dagen har varit helt underbar med massa släkt och vänner som varit här och firat Loke. Han har strålat som en sol hela dagen och fått massvis med fina paket :) en perfekt dag och jag är så stolt över våra fina barn! Känns som en vecka bara har gått sen du föddes, min fina älskade son. Ja minns alltihop så himla väl så det är nästan skrämmande. Hur man gick fram och tillbaka i korridorerna på förlossningen och väntade på att allt skulle starta för att senare få åka hem en sväng igen tills på tisdagsnatten den 19:e då vattnet gick. Allt känns så klart, minnena är så starka. Klockan 14:45 fick vi äntligen träffa vår älskade lilla Loke som då bara vägde 3375g och var 49cm, nu väger han 10kg! Och är över 70cm lång.. Vart tog min lilla bebis vägen?
Önskar att man kunde kolla tillbaka som på en film, och få återuppleva dessa stunder i livet. Finaste stunderna i ens liv.

Älskade fina ungar, meningen med livet <3

Grattis på din ett årsdag, fina Loke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar