onsdag 3 mars 2010

Tandbissing!!

Idag har vi fått känna Theas första tand!!! Det är en liten vass rackare där nere i underkäken :D Fantastiskt roligt! Som vi har väntat på detta, snart kan hon börja få små godbitar att tugga på själv :) vi håller på att vänja av henne med amningen, svårt att säga hur det går dock. Hon blir VÄLDIGT ilsken när tommy kommer upp istället för mig när hon vaknar på natten, därav sitter vi vakna och spelar hela nätterna nu. Blir lättare då att bara gå upp och försöka trösta henne på andra sätt. Det är svårt när hon vaknar så tidigt på morgonen dock. Som i natt (läs morse) gick vi och lade oss runt halv fem sen ville Thea gå upp halv tio. Det var tungt! Men min underbare sambo tog henne och lät mig sova en stund till <3>
Hon har varit vaken i 4 timmar nu men vill ändå inte sova middag, det är väldigt konstigt. Hon brukar alltid vilja sova middag, och det brukar inte vara några problem med det heller. Hon brukar lägga sig så nöjd och glad men nu är hon riktigt ilsken. Funderar på om det är tanden som spökar och gör henne på så dåligt humör. Nuu somnade hon, äntligen. Gullgumman, man blir att känna sig som ett monster när hon är så ledsen men samtidigt när hon är sådär trött så måste hon komma till ro själv för om vi går upp till henne hela tiden så blir det bara en ond cirkel. så nu håller vi tummarna för att det ska gå bra här med amningen å allt. Vill inte ha några bitmärken där sen ;)

Nu blev det fika och grejer så nu ska jag fortsätta vara social och så här med grabbarna :)
Ha det gott!
Tjohej!

2 kommentarer:

  1. Jadu tänder..då kan du tänka dig Tony som fick sina första innan han var två mån gammal:)
    aj aj aj många bit märken blev det..dock av misstag mest.
    hehe..

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att Thea fått en tand. Fick höra det att mormor Erika, då vi chattade med varandra.

    Hoppas det skall gå bra med att få henne att sluta ammasm, nu när du vill så. Du har ju ammat henne länge.

    Längtar efter lilla gumman. Så sänd henne en kram. Har inte velat störa er med telefonsignaler eller komma upp, vet ju att ni har folk hos er.
    Kram till er alla tre/ Farmor

    SvaraRadera