lördag 15 januari 2011

39+0

39 hela veckor nu :) än så länge inga tecken på att den lilla rackarn ska komma, vild som vanligt och verkar trivas finfint därinne. Lite förvärkar på kvällarna men samtidigt inte speciellt märkbara. Men man vet ju aldrig, helt plötsligt kan det hända något.
Dagarna ser likadana ut numera, sova bort halva dagen för att sen gå ner och äta "brunch". Titta på tv medans Thea sover middag och även fortsätta titta på tv när hon vaknar samt leka lite med henne i den mån jag orkar. Sen blir det dags för kvällsmat och efter det läggdags för Thea och ytterligare tv'n fram tills vi går och lägger oss.. Börjar bli riktigt less på dessa dagar, så enformigt! Idag har vi förvisso brytit mönstret lite och tog en sväng ner till Theas mormor och morfar och tog med oss lite finfin kvällsmat. Oxfilé med stekt potatis och till det blev det Tommys egna suuupergoda sås! en brun gräddsås med champinjoner, lök, vitlök och färrsk grön sparris i. HUR gott som helst.
Så det var ju trevligt som omväxling till våra annars väldigt långtråkiga dagar.

Nu ska vi kolla på en film som precis börjat på 5an, Ödets Makt heter den och verkar lite smått intressant :) Som sagt iaf, mest intressanta att skriva om just nu är väl hur det går med graviditeten och än så länge så har det inte hänt nånting. Men så fort det händer något så kommer jag vara snabb att uppdatera i den mån jag pallar med ;)

God natt och sov gott!
Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar