fredag 4 december 2009

Fredagkväll.

Ska snart sätta igång med maten, det blir köttgryta gjord på älg-entrecôte ^^ muums! man brukar förstås kanske ta lite billigare kött till grytor än just entrecôte men det var den enda köttbiten vi hade i frysen så det får gå ^^ å andra sidan så är ju sånt lite lurigt att göra typ plankstek och sånt på då det kan bli segt så det kommer nog bli klockrent i grytan.

Tommy har precis lagt Thea i spjälsängen, liten sovstund nu på kvällen behövs för dom små trötta ögonen för fy tusan va grinig hon var nu :) Vi har introducerat pipmuggen för henne och det gick ruskigt bra, gav henne pasta med grönsaker (färdig barnmatspuré) och så fick hon lite pärondryck i pipmuggen bara för att prova om hon klarar av att dricka ur den. Det tog bara några sekunder för henne sen satt hon och surplade och sög på den där pipmuggen hur bra som helst ^^ inga problem där inte, hon tuggade först på pipen men bytte snabbt taktik till att börja suga istället. Det var intressant att se hurpass fort dom lär sig. Häftigt!

För övrigt så sitter vi och myser framför Assassins Creed 2 och bara tar det lugnt. Sov inte så värst bra i natt så det känns som ett bra sätt att fördriva tiden på idag :)
Nej nu ska jag ut och hacka kött och grönsaker!
Trevlig helg!
Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar