torsdag 31 december 2009

Sista timmarna

på det här året nudå :) Nyårsafton idag redan, tänka sig.. Tycker inte det känns som det var längesen vi firade nyårsafton och att vi skulle få barn år 2009. Nu är 2009 snart slut liksom, sjuukt. Men kommande år så blir ju vår lillskrutta 1 år wiihooo!
2010, ett nytt decennium går vi in i också. Det var ju inte illa.
Idag ska vi fara ner till Storå och fira nyår, får se dock om vi kan stanna till tolvslaget. Det kan ju bli svårt med lillfröken om hon vill sova och så, hon är ju väldigt bestämd om var hon ska sova på kvälen så vi får se om det går. När vi är hemma så går det inte att lägga henne nån annanstans än uppe i sovrummet (och vi ska lägga oss samtidigt) när det börjar bli läggdags för natten. Så jag och Tommy kanske får sitta hemma själva och stirra på varandra .när det nya året ska skålas in. Vi får se. Moa, Andreas och Junie ska också följa med ner till Storå :) Det blir finemang! Vi ska äta massa snask och massvis med god mat.
Det blir nämligen Rådjurssadel med kantarellsås, Oxfilé samt Älgfilé men såsen till dessa är ännu inte bestämd. Sen så blir det ostbricka, chips, ostbågar och säkert något mer som jag glömt att nämna :)
Det kommer bli kanontrevligt! Får se om jag lägger upp nå bilder därifrån senare ikväll med mobilen :)
Hur som helst så vill jag önska er alla ett
Gott Nytt År!!
Kram från oss!

2 kommentarer:

  1. Vi ses nere i Storå!

    SvaraRadera
  2. Men då slänger ni över lite gott hit oxå då???
    Tackar på förväg haha...Nä gott nytt år på er o hälsa alla!

    SvaraRadera