fredag 20 november 2009

Super Mario!

Ligger och slöar uppe i sängen, har lagt Thea så vi håller på för fullt att försöka få henne att somna i vanlig ordning ^^ Markus, Lars och Torbjörn har varit här idag. Vi har provspelat Assassins Creed 2 och sen fick jag ju hem nya Super Mario Bros till Wii så det har vi spelat en hel del ^^ KANONKUL helt enkelt! många skratt blev det :) Sen har vi gottat i oss kycklingsallad med mangoraja och penne pasta med pesto i. Det var inte dumt de, mums! blev lite sallad kvar så den ska vi ha imorgon då vi tänkte göra hemmagjord pizza :)
Så denna dag har varit riktigt trevlig.
Imorgon kanske vi ska hem till Moa & Andreas och kolla på premiären av Robinson som vi gjorde förut men denna gången utan dom stora magarna ^^

Klockan är nu kvart i nio, det känns ganska trist att lägga sig den här tiden. Känns som att man kastar bort fredagkvällen lite. Men det finns inte mycket annat vi kan göra, visst vi kan ju lägga Thea och sen slå igång kameraövervakaren när hon somnar men det är lite bökigt och det tar ofta lång tid innan hon kommer till ro, särskillt om hon somnar till och sen vaknar upp ensam. Då kan hon bli extra ledsen. Så ikväll skiter vi i det, det får gå det här med :) Vi har ju varandra iaf ^^ alltid något.
Nu ska jag bädda ner mig för det börjar bli kallt att sitta här utan täcke och skriva.
God natt och sov gott!
Kram.

Förresten, Thea blir 26 veckor idag
^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar