lördag 21 november 2009

Underbara helger.

Ibland önskar man att det var helg jämt! Tommy alltid hemma och allt känns bara bra. Idag har Punch varit här och vi har spelat Super Mario till Wii heeela dagen! Britt-Marie var barnvakt under dagen så vi hade en barnfri lördag med massa spelande :) Gjorde ett par hemmagjorda pizzor också, smaskens. Har haft otroligt roligt, senare kom även Moa, Andreas och Junie förbi och hängde på i vårt vilda spelande ^^ mycket galet, stressigt och roligt spel det där, vi skrek rakt ut flera ggr.
Sen vid sextiden kom Britt-Marie tillbaka med lilla älsklingen, allt hade gått jättebra och hon var så nöjd och glad så :) Hon var med ett tag medans vi spelade en stund till sen blev hon trötter så då gick Tommy upp och nattade henne så kollade vi på Robinson och åt godis å kex med ost ;)
Gumman sov dock bara ca 45 min eller så så Tommy hämtade ner henne igen så fick hon vara med och se sista biten av Robinson.
Nu ligger vår lilla familj uppe i sängen och kollar på Transformers som går på tv4, kanonfilm tycker jag :)

Så denna dag har varit helt perfekt, haft så roligt hela dagen :) Vill inte att den ska sluta, och imorgon fyller våran tjej ett halvår! 6 månader redan!! Det är heelt sjukt.
Så imorgon lär vi ju fira :) det talas om oxfilé och grejer, vi får väl se vad vi hittar på ;)
Mer om det imorgon, nu ska jag mysa med mina älsklingar och titta på tv.
God natt, sov gott och fortsatt trevlig helg!
Kram.

2 kommentarer:

  1. Vi önskar er god natt!

    Farmor & bonusfarfar Toni

    SvaraRadera
  2. Gratta lilla Thea på 1/2 årsdagen och ge henne en riktig kram från mormor och morfar

    SvaraRadera