lördag 23 januari 2010

Krypmaraton!

Känner mig lite halvkrasslig, rosslig i halsen och seg. Är säkert påväg att bli förkyld :( hoppas att det är en lätt förkylning då som inte tar så hårt. Imorgon är det ju dags för bio igen så då får jag inte vara alltför sjuk ^^
Igår spenderade vi hela kvällen hemma hos Moa och Andreas. Det bjöds på tacogratäng och sen lite chips och ostbricka. Inga fel!
Idag har vi städat sovrummet, sen ska vi väl plocka lite här nere och försöka städa litegrann. Får se om Thea vill sova middag idag så att vi kan städa i lugn och ro här nere, igår vägrade hon sova middag helt! hon sov ca 20-30 min på heela dagen. Det var helt sjukt, hon var så trött men totalvägrade. Så när vi kom hem och lade henne i spjälsängen sen så tvärslocknade hon ^^
Hon kan krypa helt nu, hon kröp fram igår oavsett underlag så det var antagligen därför hon inte ville sova, hon har ju helt kommit underfund med tekniken på hur man kryper nu så det fanns ju massvis med ställen att utforska. Vem vill sova då? Så det gick från att hon kröp ca 5st åt gången till att hon kröp felfritt på ca 1 dygn! och från att hon börja försöka krypa framåt tills hon nu kan krypa på ca 1½-2 veckor. Så det går verkligen fort!
Tänk om en annan hade samma inlärningsförmåga... Helikopterpilot nästa! ^^

Har inte planerat direkt vad vi ska hitta på idag, kanske åka och äta nånstans? vi får se. Ska no iaf iväg och hälsa på Punch sen när Thea sovit middag, OM hon vill sova middag annars så åker vi iväg snart.

Bio imorgon, TJOOHOO :D ska bli sååå kul att se filmen igen, jag längtar verkligen :)
Nu lär ja kolla vad Thea pysslar med, hon grejjar och kryper för fullt under bordet här så det är bäst jag är med lite så att hon inte slår sig nu.
Återkommer sen :)
Tjohej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar