söndag 31 januari 2010

Woah!

Det har varit en lugn helg, inte gjort så mycket. Spelat lite World of Warcraft medans Thea har sovit. Det har ju varit så satans kallt uten nu igen så det är inge roligt att gå ut. Håller mig helst inomhus när det är så ;)
Thea har varit så sjukt grinig dom senaste dagarna. Igår var hon hemma hos Britt-Marie och Toni så att vi skulle få lite lugn och ro en stund. Sen när hon kom hem så var det i full gång igen, tvärilsken och bara skrek så att det lät som om lungorna skulle trasas sönder.. Så det är ju roligt..
I natten som var nu så har hon dock för första gången på braa länge sovit i mer än 2 timmar innan hon vaknat. Hon somnade väl runt halv ett kanske och vaknade sen vid 4 igen. Så det var väldigt skönt, inte fått sovit så länge på bra lång tid nu. Längtar verkligen efter att få sova en hel natt, men det dröjer nog som det verkar. Tror inte att hon kommer sova sådär bra i natt igen, då vaknar hon nog varje timme som kompensation för hur länge hon sov i natten som var ;)
Nu sover hon iaf middag, så jag ska väl ta och hoppa in i warcraft en sväng och leka av mig lite :) Återkommer senare.
Tjohej.

2 kommentarer:

  1. Vilken server spelar du på? :)

    Oj, vad kort tid hon sover. Varg brukar sova mellan 3-6 timmar isträck på nätterna och förmiddagen! Oftast 4-5 timmar :)

    SvaraRadera
  2. Mm hon sover såå lite, aldrig sovit direkt länge. Middagsluren kan ligga på 2,5 timma om man har tur. :p
    Härligt att han börjar sova såpass länge nu :) Längtar tills Theas sovrutiner ändras till det bättre.

    Spelar på Executus, Horde. Burgar (druid) är min main character för tillfället, tidigare körde jag med Burgur(rogue). Båda är 80 så ja hoppar väl lite mellan dom mer eller mindre ^^ Vilken kör du på?

    SvaraRadera