fredag 7 augusti 2009

Grillkväll.

Denna dag har vi tillbringat hemma hos Toni & Britt-Marie, vart där i stort sett hela dagen. Tagit det ganska lugnt, det har varit så otroligt varmt och kvavt ute så att det har inte blivit så mycket aktivitet. Mest setat och slappat bara. Tommy matade lite duvor utanför och dom var helt galna! inte det minsta rädda, dom flög upp och satte sig på hans händer och bara tröck i sig brödet ^^ såg så tokigt ut. Aldrig sett så orädda duvor förut..
Senare blev det grilldags, Det bjöds på grillad fläskfilé samt kycklingklubbor med klyftpotatis och smörstekta kantareller till. Vid halv fem snåret dök mamma och pappa upp och sen åkte jag och hämtade Torbjörn från jobbet vid 6 tiden. Så då kunde buffén börja! och självklart åt man för mycket, man åt så att man nästan sprack! åt lite glasstårta (sån där längd) till efterrätt.
Sen blev Thea sååå trött och det var så mycket stim och prat så att hon kunde inte komma till ro, så vi tyckte att det var bäst att åka hem innan hon blev alldeles för övertrött.
Sagt och gjort, nu är vi hemma och lilltösen har somnat så sött. Tommy kunde tydligen inte heller hålla sig från att somna när han låg och gosade med henne så att hon skulle bli lugn. Hon somnar lättare om någon ligger nära så att hon hör när man andas verkar det som, det är väl lugnande för henne antar jag. Gosigt är det iaf :)



Idag är såklart ingen vanlig dag för idag fyller våran lilla gullunge 11 veckor ^^ Grattis!


Bjuder även på en liten bild på Tommy när han matar dom galna duvorna ^^




Nu ska vi kolla lite på King of Queens :) Så nu blir det inge mer inlägg förns morgondagen!





God natt!

1 kommentar:

  1. Hejsan!
    Så gott att lilla gumman kunde komma till ro och somna. Hon blev allt lite trött där på slutet av kvällen. Men hon är allt för go och snäll och duktig ändå litte tjejen. Hon är så med och tittar sig runt omkring vad som händer och vill inte missa något. Hon är helt underbar lilla Thea.
    Roligt att ni ville vara med och grilla i em/kväll. Det tog lite länge tid än beräknat att få maten klar, men gott blev det ju när det väl var färdigt.
    Nu får vi väl satsa på kräftor här näst, men västerbotten paj till, det vore allt gott det.
    Det blev en trevlig dag och kväll och roligt att Ola & Erika kom med. Det är roligt att träffas alla, synd var ändå att vi inte fick tag på Lars, så kunde han varit med också.
    Nu skall det snart bli sängen för vår del. Kram till er alla Tre.
    Farmor & Bonusfarfar

    SvaraRadera