onsdag 26 augusti 2009

Regnigt värre.

Vilket väder! Huu, tur att man inte behöver bege sig ut i det här skitvädret. Tommy kom hem redan strax efter 5 i morse, han hade jätteont i ryggen så han kommer bli hemma i natt. Stackarn.. Inte det bästa stället att jobba på om man har känslig rygg, men vad gör man inte? någonstans måste man ju jobba och det kryllar ju inte direkt med jobb häromkring.
Denna dag har varit lugn, Tommy har spelat lite Dead Space *huga* och jag har setat bredvid och surfat lite på mini-pc'n. Mamma var förbi och hälsade på under eftermiddagen, hon hade med sig kaffebröd så vi har gottat oss rejält här ;) Sen skulle hon plocka upp pappa på vägen hem när han slutade jobbet.
Thea har varit ganska glad idag, rätt trött också. Hon har sovit mer än vanligt men jag antar att det har med vaccinet att göra.
Kvällen blir iaf lugn, kommer väl titta lite på the big bang theory samt kolla på när Tommy spelar Dead Space. Han har fått för sig att han ska samla lite mer troféer i det spelet ^^ Är ju ett trofésystem till ps3an som är lite småkul. Olika saker man ska göra i spelen som ger troféer som sedan i sin tur ger poäng så att man går upp i level. Så man kan typ tävla med sina kompisar och försöka se vem som kan få ihop mest troféer, Tommy är ju så otroligt envis så han leder ju såklart :p Förhoppningsvis så kommer någon komma ifatt så att det blir lite mer spänning i det hela.

Nu vaknade lilla Thesan, hon kommer snart bli hungrig så bäst att gå till vaggan och hämta henne innan hon blir alltför ledsen :)
Slänger in en liten kortfilm som jag filmade på Thea när hon småjollrar lite, hon brukar jollra hur mycket som helst och säger "aoooo aaooo, booo booo" osv men varje gång jag försöker filma det så brukar hon tystna :p såå typiskt! Fick iaf med lite i denna film, förhoppningsvis fångar jag lite mer sen som jag kan lägga upp :)

Tjohej!

3 kommentarer:

  1. Vilken dutti liten tjej:)

    SvaraRadera
  2. Så söt hon är och duktig på att jollra, farmors lilla gummans gumma. Ärlskar dig!

    SvaraRadera