onsdag 19 augusti 2009

Sjuk Bebis..

Vår lilla Thea har blivit förkyld nu också, stackars älsklingen. Verkar vara lindrigt dock som tur är, men ändå. Så synd att hon ska behöva bli dålig.
Ingen feber men hon har nyst som tusan och hostat en del. Sen är hon inte direkt så hungrig som hon brukar vara utan skriker när ja försöker mata henne : /
Hon fick mat senast klockan 12 idag så det var ju iaf snart 5 timmar sen, hon sover nu men vill hon inte ha mat när hon vaknar så lär vi ge henne lite vatten på sked iaf..
Hon dregglar rejält så kanske ligger det lite tidig tandsprickning bakom det hela också, då får dom ont i munnen och vill inte äta pga det. Så vi får se vad som händer.
Britt-Marie och Toni var på byn och handlade hem flytande alvedon åt henne och så fick vi en sån där feber termometer som mäter i örat! Hur bra som helst! Tackar och bockar för det :)

Nu ska jag titta lite på desperate housewives och hoppas på att vår lilla tjej vaknar till snart och äter :)
Hej svej.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hoppas lilla gumman blir bra snart igen och hennes förkylning inte blir för långvarig. Hoppas att hon skall vilja äta lite med sedan. Men annars så får det bli lite vatten som du skriver om och som du även berättat för oss. Hoppas att hon slipper få feber.
    Vi kände att vi ville ge er denna temp, kan vara bra att ha då man har barn. Och så är det ju lätt att ta på sig själv med om så behövs.
    Hoppas att även du Ullis blir fri från din förkylning snart igen och att du får krafterna åter.
    Nu får ni krama om lillgumman från oss Farmor & bonusfarfar.

    Är det nått så bara ring!
    Kram från oss till er alla tre

    SvaraRadera