fredag 30 oktober 2009

Fredag..

Då var det sängdags och ännu en fredag är förbi.
Idag har vi inte gjort nå särskillt, tittat lite på andra Johan Falk filmen. Riktigt bra filmer det där! Sen var vi bort till Moa och Andreas och fikade lite, dom är klara med flytten nu så nu bor dom där :) Verkligen fin lägenhet det där, kommer nog blir kanonbra åt dom.
Thea har varit rätt glad idag, hon var glad hela tiden som vi var hos Moa och Andreas. Sen försökte jag ge henne ca 10ml välling på flaska på kvällen, men det sket sig totalt..
Precis som med gröten så gjorde hon världens min och satt bara och slafsa med nappen på flaskan utan att direkt suga, var som om hon fick något ruttet i munnen varje gång det kom ut nån droppe.. Fattar inte? igår slukade hon det utan problem och tyckte det var jättegott och idag behandlar hon det som om det vore giftigt.. Kan dom få avsmak av en sak om dom spyr en gång? men det verkar ju också märkligt då hon spyr jämt och ständigt av den "vanliga maten". Dock så spyr hon väl kanske inte på samma sätt eller samma mängd men ändå, "spysmaken" lär ju finnas där trots allt.

Nu ska jag vänta tills nästa helg innan hon får smaka välling igen, så kanske vi kan "nollställa" hennes smak så att det blir lite som att smaka välling på nytt för henne ^^ kanske har hon då glömt den där spysmaken som kanske satte avsmak på vällingen samt gröten. Vi får hoppas.
Sen lär vi boka tid för andra vaccinationen nu nästa vecka, det är fan inte lätt att boka nå tiden på det där hönshuset. Man ska vara glad om någon svarar när man ringer dit *morr* Får hoppas vi kommer fram till dom nästa vecka som sagt.

Nu på kvällen har Punch varit på besök, å vi har talat gamla "spel-minnen". Hur nördig får man vara? ^^ Men vi har allt bra många roliga minnen från diverse spel. Så det var trevligt. Nu ska jag nog ta och gå upp till lilltjejen och bädda ner mig, för jag är helt färdig! Inte van att vara vaken såhär länge ju. Skulle ha sovit för längesen, men men.. Det är ju fredag trots allt.
Imorgon är det inplanerat ett besök med hela "gänget" på Wok House, Mmmmmmm! Det ska bli sååå gott! *längtar*
Nu = Sovdags.
God natt och sov gott.
Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar