söndag 25 oktober 2009

Söndag.

Idag har vi varit och ätit kinamat i Lindesberg med Moa, Andreas, Mats, Lars och Torbjörn. Det var supertrevligt! Kul att åka iväg ett gäng och bara umgås/snacka skit och käka gött ^^ Det får vi göra fler gånger tycker jag.
Thea var hos mormor under tiden och Junie var hos sin mormor, så vi fick en liten eftermiddag utan barn :) Kan vara behövligt ibland.
Annars idag så har vi kollat på ett avsnitt av Dexter och tagit det allmänt lugnt, gick en sväng med vagnen bort och kollade på Moa och Andreas nya lägenhet som dom håller på att flytta in i. Den var jättefin! Det är ju såå roligt med något nytt sådär, allt är så rent å fräscht och bara väntar på att få inredas. Sen får man köpa massa nya grejer och så, värsta är nog själva flytten i sig annars så är det riktigt riktigt roligt att få nå nytt sådär tycker jag :)
En annan får väl ta och möblera om någon dag så blir det lite utav den där nya känslan här också ;D

Nu ska vi gå upp och lägga lilla damen, klockan är åtta men igår såhär dags så var klockan nio så hon är nog egentligen rätt så trött nu. Hon sov inge vidare natten som var heller så hoppas att hon ska få sova bättre i natt, för både hennes och våran skull ;)
God natt och sov gott!
Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar