fredag 2 oktober 2009

Sista helgen.

Då var sista lediga vardagen förbi för Tommy, på söndag kväll går han på nattskiftet efter att ha varit hemma 4 veckor med mig. Känns lite tråkigt, man vänjer sig ju med att ha honom hemma hos sig. Nu när Thea varit jobbig dom senaste nätterna så är även det ett orosmoment, hoppas att hon lugnat sig tills dess..
Idag har vi varit iväg till Lindesberg och ätit på Wok House, det blev Nasigoreng för mig och 4 Små rätter för Tommy med pekingsoppa som förrätt så klart ;)
Thea var hos sin mormor och morfar under tiden, det hade gått bra. Hon är ju lite kinkig ibland under eftermiddagarna men hon hade tydligen varit rätt lugn. Vill ju såklart att man ska gå och bära på henne jämt och ständigt bara ;)

På vägen hem var hon megatrött och somnade nästan direkt i bilen, såpass djupt att till och med nappen rasade ut. Hon såg såå söt ut!

Annars så har dagen varit lugn, vi har spelat lite medans Thea har sovit. Hon sov middag rätt så länge idag, inte så konstigt med tanke på hur dåligt hon hade sovit i natt.. Hoppas som vanligt att denna natt ska bli bättre än föregående. Hittills har det gått lysande att mata henne, men det brukar ju som sagt funka utan problem under dagtid. Får helt enkelt se om hon går att mata nu när hon vaknar nästa gång. Vi ligger som vanligt uppe i sängen och kollar på film, Don't mess with the Zohan kollar vi på för tillfället. Såå sjuk film!
Idag fyller även lilltösen 19 veckor! bara 3 veckor kvar sen är hon 5 månader, galet vad fort det går. Största nackdelen med 5 månader är att hon ska få nästa vaccination då och det är verkligen hemskt. Vet inte hur jag ska klara av det nästa gång, Tommy får nog helt enkelt hålla i henne istället för sist blev jag helt skärrad och började nästan gråta själv. Tyckte såå synd om henne, lilla älsklingen.
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och vila lite innan nästa matning som säkert sker inom en snar framtid och förhoppningsvis utan krångel.
God natt och sov gott!
Kram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar