lördag 24 oktober 2009

Smakprov!

Köpte banangröt idag på ICA som vi gjorde i ordning ett litet smakprov av. Passade även på att filma lite när hon fick smaka, hon ser ju så söt ut när hon mumsar i sig ^^. Thea är sååå sugen på att provsmaka vad vi än erbjuder så detta slank ju ner galant. Hon tyckte det var riktigt smaskigt :) det är så roligt, hon gapar med munnen åt allt man sträcker fram i princip. I morse ville hon smaka räksmörgås av pappsen, tokan. Liite tidigt för sånt ;)
Men pärondryck har hon fått lite varje dag den senaste veckan och så börjar vi lite smått att introducera gröt nu. Det är så skoj! särskillt när man ser att hon gillar det man bjuder på :)

Idag har vi tagit det lugnt, Thea har sovit rätt så mycket så vi har spelat lite Aion under tiden. I natten som var så sov hon inte direkt bra, hon vaknar heeela tiden och vänder sig om till magläge vilket inte är speciellt bra då hon i princip alltid kräks då. Så jag får ligga och vaka hela tiden så fort hon rör sig så att hon inte vänder sig om och spyr ner hela kudden. Har nog vaknat en 20ggr i natt om inte mer, sen har hon krånglat lite med amningen också.. Sådär som vanligt, skriker och vevar på och är allmänt svårmatad. Hoppas på lugnare natt nu, dock tror jag inte hon kommer vända sig mindre direkt. Hon har ju kommit på detta nu och vill göra det hela tiden och om det inte vore för uppstötningarna så skulle hon ju självklart få snurra runt som hon ville men det är inte så roligt om hela kudden hennes blir helt dyngsur och äcklig sen ska hon lägga ner huvudet där! ush nej!
Varit på byn en vända och handlat lite, svängde sen förbi hos Britt-Marie och Toni och hälsade på lite. Britt-Marie har bältros så det blev bara en kort visit plus att det började bli dags för Thea att gå och lägga sig. Vill inte att Thea ska få Vattenkoppor, iofs så är risken väldigt liten nu men bäst att vara på den säkra sidan :)

Nu ska jag bädda ner mig här bredvid mina älsklingar och kolla på tv. Lilla damen är redan tyst så hon sover väl redan, kommer med all säkerhet vakna till igen sen fram emot tio och bli lite ilsken. Det har hänt nu några kvällar att hon somnar relativt fort för att sedan vakna upp och vara ledsen. Så vi får se!

God natt och sov gott!
Kram

1 kommentar:

  1. Vad roligt att få se henne när hon provsmakade gröten, det verkade hon gilla. Roligt att hon tycker det är så gott och är intresserad av att smaka.

    Hoppas ni får sova skönt i natt.

    SvaraRadera