måndag 28 september 2009

Kyrkis igen.

Var på kyrkis idag igen, denna gången gick det bättre :) Vi var lite sena dit dock då Thea vaknade vid halv elva så vi hann inte med något pyssel, det blev bara lite fika och lite småprat sen gick vi mot ica och köpte dricka istället :) Thea somnade i vagnen och sov jättelänge! hon hade 6½ timmes mellanrum på måltiden från morgon tills hon vaknade efter vagnspromenaden. Kan hon inte sova så länge utan mellanrum på natten istället? -.-
Vi har spelat lite Aion idag medans Thesan har sovit, sen var Punch förbi en sväng och hälsade på :)
Nu på kvällen så bajsade Thea ner sig såpass att både hon och Tommy fick bada/duscha ^^
Det var ingen stor skit sådär men blöjan låg nog lite på sniskan så det kom ut på sidan och sedan på Tommys mage när han bar upp henne. Så det blev ett litet kvällsbad för henne :)
Hon har inte protesterat det minsta dom senaste badgångerna så det verkar som att hon tycker om det :)

Nu är vi påväg till sängs, Thesan är trött och vi har inget bättre för oss för tillfället så vi kan lika gärna lägga oss och kolla på en film :) Det är för många i kö till spelet så ingen mening vi försöker komma in. Köpte ju 6st filmer på marknaden så det får bli till att kolla på någon av dom.
Nu ligger Thea och gallskriker i sängen i vanlig ordning ^^ Inte lätt när man blir så vansinnig av tröttheten, snart så lugnar hon sig iaf. Brukar vilja ha liten matskvätt sk. kvällssnack innan hon somnar så jag ska snart ge henne det.

Bjuder på ett par bilder på vår prinsessa när hon låg på mage för en stund sedan i köket och kollade in pappsen när han åt kalvost ^^ Hon klarar av att hålla huvudet uppe helt nu från golvet, förut så orkade hon bara kortare stunder men nu ligger hon som den sötaste lilla sälen och kollar runt ^^





Nu ska jag bädda ner mig. God natt på er och sov gott!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar