fredag 18 september 2009

Lugn kväll.

Som titeln säger så blev kvällen lugn, Thea dök upp igen vid klockan 17 :) Allt hade gått bra med henne, det var skönt att höra. Man vet ju aldrig med lilla tösen, ibland så är det helt enkelt inget som passar ^^ Hon har ätit ganska ofta nu ikväll, ca 2h mellanrum. Kanske beställer hon mer och vill öka mängden? eller så var hon bara lite törstig :)
Har inte haft ont knappt alls i sidan idag, hur skönt som helst! känt av lite förstås men långt ifrån som igår, värktabletterna har nog hjälpt en del idag :) igår verkarde dom inte hjälpa ett smack.
Just nu sitter jag i sängen, vi försöker få lillfröken att somna. Hittills inga protester men inte heller några tecken på trötthet så det lär väl dröja ett tag misstänkte jag. Men så länge hon är glad så spelar det ingen roll. Hon är mest lite lekfull för tillfället, sprattlar med benen och gör lite olika ljud ^^ sötnosan.
Har Ice Age 2 igång på tv'n här också så har hon lite att titta på. Hon älskar att titta på tv! brukar slå på nå tecknat ibland när hon är grinig så kan det funka och göre henne någorlunda glad igen :) Idag köpte vi första smakprovet till Thea också, katrinplommonpuré. Tänkte att vi skulle ha det sen när hon får börja provsmaka som kompensation, så att hon får en liten sked sånt vid varje smaktillfälle för att hjälpa magen lite :)
Ska bli sååå spännande att få ge henne lite olika smakprov, se hur hon reagerar och så :) kul kul! kort ska förstås också knäppas på invigningen vid första smaktillfället ^^
Ikväll öppnar även serverval samt karaktärsval av Aion :) öppnar klockan 21 så förhoppningsvis sover Thea då så att vi kan få gå ner och boka våra namn på gubbarna samt välja servrar. Tänkte boka upp ett gäng namn så att man har å välja på sen, för annars brukar allt vara upptaget!

Ååh vad jag smälter, Tommy har lagt Thea på mage här och hon ligger och försöker krypa iväg ^^ hon gör massa ljud för sig och tycker det är skitkul! Tommy håller emot hennes fötter så trycker hon sig framåt. Håller han inte emot fötterna så försöker hon nästan komma upp på knä! men det går förstås inte så bra :p för det mesta ser det ut som om hon försökte simma iväg. Hon börjar tröttna lite på ryggläge och vill vända sig, än så länge har hon inte lyckats vända sig från rygg till mage men hon kämpar på hårt för att lyckas och riktigt skriker rakt ut ibland när hon tar i ^^ Dröjer nog inte länge förns hon klarar det dock, å då lär hon väl rulla på som en tok sen.

Nu ska jag gosa lite med henne innan hon somnar och sen ska vi smyga ner till datorerna i källaren en stund :)
Trevlig helg och god natt på er!
Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar