tisdag 8 september 2009

Lugn dag.

Inte gjort så mycket alls idag. Åkte ner en sväng på byn och handlade lite mat, det blir fajitas idag gjort på fläskfilé :) kan inte slå fel tycker jag. Thea sover för tillfället i vaggan, har precis fått henne att somna. Får se hur länge det håller i sig också. Hon är lite gnällig om dagarna nu, har ringt in till barnmottagningen i lindesberg och fått tid nu på torsdag. Ska ta och låta en läkare undersöka lilla damen lite för att försäkra oss om att det är tänderna som bökar och gör henne såhär ledsen och lättretlig. Känns bäst att vara på den säkra sidan tycker jag :) Talade först med BVC här i Kopparberg men dom hade ingen barnläkare där förns i slutet på månaden, dock så ska dom tydligen få in en BVC-Läkare där snart som antagligen kommer vara där mycket oftare. Det känns ju bra :)

Tittar för tillfället på Tommy när han spelar Dead Space, han har snart klarat spelet. Det är andra gången han kör det och denna gången är det på impossible mode :) Galningen min..

Sen så har vi beställt ett Sega Megadrive! Finns nytillverkade sådanna nu med 15 spel inbyggt samt att det går att spela alla gamla spel på dom och så är dom regionsfria :) 500-600:- kostar dom så det är ju nästan föör bra för att vara sant ^^ Hoppas dom gör flera nytillverkningar av dom gamla konsollerna, det är ju klockrent :) Här kommer en bild på den lille rackarn.

Sen slänger jag in lite bilder jag tog idag på vår lilla gullrumpa! Hon var så besvärad när vi tänkte att hon skulle få sova en stund i vaggan så vi fick gå och hämta henne igen, då satt hon och såg så förnäm ut. Hon får alltid en sån tokig min när hon får sin vilja igenom, som när man "flyger runt" med henne. Tittar liksom ner på alla på ett snobbigt vis ^^




Här är en bild på "My point of view" mer eller mindre :) ligga och slappa i soffan med datorn på bordet och Dead Space på tv'n.


Lägger även med ett litet filmklipp på Thea som låtsasgråter. Det riktigt syns hur hon bara gör sig till för att få uppmärksamhet, här har Tommy precis burit omkring på henne i hela huset och går iväg en kortis till köket för att värma mat. Hon blir förbannad på en gång! man ska bära runt på henne konstant tycker hon ;)

1 kommentar:

  1. Det var ena riktiga nysar. Måste skratta, det såg lite roligt ut.
    Och så kan man ju fösöka med lite små gråt att få flyga lite till.

    Kram på er alla tre/ Farmor

    SvaraRadera