torsdag 10 september 2009

Läkarbesök och Thaimat.

Då var man hemkommen från Lindesberg. Theas läkarbesök gick bra, hon såg så frisk och fin ut så han kunde inte komma på vad det var som gjorde henne så ledsen på eftermiddagarna/kvällarna. Kanske är det tänderna som känns av men det var iaf ingen tand påväg upp. Skönt att ha fått henne undersökt iaf så att man kan vara säker på att det inte är något allvarligt.
Efter läkarbesöket så tog vi oss en tur bort till Wok House och köpte med matlådor från deras buffé, MUMS! Det var inte dumt det minsann. Åkte hem och åt det hemma hos mamma och pappa. Sen åkte vi bort mot Salbosjön på hemvägen för att hämta upp våra kräftburar som vi lämnat kvar, men det var så himla högt vattenstånd så det gick inte att komma åt dom. Men otroligt fint var det, vädret är ju helt underbart! och vattnet låg som en spegel.
Sen såg vi en "Älgfamilj" på vägen hem ^^ Det var en ko med kalv och en stor fin tjur som stod och spanade ut över åkern. Kalven skuttade runt på åkern och "busade", det såg såå sött ut! och inte hade man med sig sin finare kamera så det gick inte att ta några bilder, det var för långt bort : /
Men det var en upplevelse, inte var dag man får se en älgtjur :)


Här följer lite bilder från dagen:

Otroligt vackert vid sjön, snacka om att jag blev fiskesugen! inte en vind så långt ögat når. Skogens spegel :)



och så ett par bilder på Thea när vi var påväg in till Linde :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar